Így alakul a jövő hét időjárása

Forrás:Origo -
időjárás szeptember előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütésben és esőben is lesz részünk. 

Hétfőn sok napsütés várható, főként fátyolfelhők lehetnek az égen. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon megélénkül a déli, délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 14 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Kedden túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Szerdán túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz, északkeleten lehet kevés fátyolfelhő. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Csütörtökön túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Pénteken is nagyrészt derült, napos idő várható, de estétől nyugat felől megnövekedhet a felhőzet és a Dunántúlon már kialakulhat zápor, zivatar. A szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-17, a legmagasabb hőmérséklet 26-31 fok között valószínű.

E szerint szombaton több helyen megerősödhet a szél és elszórtan valószínű eső, zápor. A leghidegebb órákban 11-18 fok lesz. Napközben 18-27 fokig melegszik a levegő.

Forrás:Origo

Vasárnap napos idő várható, helyenként záporesővel. A minimumhőmérséklet 8-13, a maximumhőmérséklet 18-25 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.