Nyilatkozott a nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán

vízilabdázó nemi erőszak kislány vízilabda Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilatkozott a Tényeknek az egyik nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó. Kósz Zoltán nem sokkal ezelőtt azt mondta: tagadja a szexuális vádakat, egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz. Az olimpiai bajnok még mindig nem tért magához a napokban nyilvánosságra került vádak miatt.

Kósz Zoltán elmondta, hogy a kislány családját már régen ismerik, a gyermek öt éves kora óta. Korábban a testvére is vízilabdázott, így még érthetelen számukra a vádaskodás. Viszonyuk barátinak volt mondható, a szülők edzőtáborokba is jártak.


A gyermek édesanyja küldte el lánya feljegyzéseit a szexuális aktusokról a Kósz Zoltánnak, mire ők azonnali magyarázatot kértek, a vádakat pedig tagadták.

A kislánynak tényleg volt rendőrségi ügye, az edző elmondása szerint lopott a társaitól edzések alatt. Fel is jelentették tettéért a kapitányásgon, a vádakat pedig el is ismerte.

Az FBI lezárta az Új-Mexikóban található csillagvizsgálóthttp://www.life.hu/news/20180917-az-fbi-lezarta-az-ujmexikoban-talalhato-csillagvizsgalot.htmlA ufókkal foglalkozó teoretikusokat máris felizgatták az Új-Mexikóban történtek, ugyanis az FBI bezárta a csillagvizsgálót és teljes hírzárlatot rendeltek el. NewsOrigoHatalmas szexpartivá válik az egyetem első hete a diákok elmondása szerint (18+)http://www.life.hu/news/20180917-hatalmas-szexpartiva-valik-az-egyetem-elso-hete-a-diakok-elmondasa-szerint.htmlÚjabb egyetemisták vallottak arról, hogy a tanévkezdés valójában egy hatalmas szexparti. NewsThinkstockNéhány trükkel tovább állnak el a zöldségek és a gyümölcsök a hűtőbenhttp://www.life.hu/news/20180917-nehany-trukkel-tovabb-allnak-el-a-zoldsegek-es-a-gyumolcsok-a-hutoben.htmlRengeteg zöldség és gyümölcs végzi a szemetesben, mert megbarnul, megromlik, így már nem esszük meg. Ám van néhány egyszerű trükk mellyel, tovább eltarthatók az ételek. News--Az állatorvos elmondta, miért nem szabad egyedül hagyni az állatokat a haláluk előtthttp://www.life.hu/news/20180917-az-allatorvos-elmondta-miert-nem-szabad-egyedul-hagyni-az-allatokat-a-halaluk-elott.htmlSzívszorító Twitter-bejegyzésben osztotta meg egy gazdi állatorvosa szavait azzal kapcsolatban, hogy mi a legnehezebb a munkájában. Ugyanis a gazdák sokszor nem tudják végig nézni, ahogy elaltatják kedvencüket, így az állat halála előtt végig őket keresi. News--Több közkedvelt állat tenyésztését is betiltanák Skóciábanhttp://www.life.hu/news/20180917-tobb-kozkedvelt-allat-tenyeszteset-is-betiltanak-skociaban.htmlSokak kedvencének, a mopsznak tenyésztését is betiltanák Skóciában, ugyanis a genetikai mutáció miatt az állat nehezen kap levegőt. Azonban nemcsak ennek a fajtának az életét keserítik meg az egészségügyi gondok, több állat tenyésztését is megakadályoznák, hogy ne szenvedjenek egész életükben. NewsOrigoOsztályteremben szexelt kiskorú diákjával egy tanárhttp://www.life.hu/news/20180917-osztalyteremben-szexelt-kiskoru-diakjaval-egy-tanar.htmlA Texasban élő 28 éves Kirstin Pike azért áll hamarosan bíróság elé, mert 2016 szeptemberében szexuális kapcsolatot létesített egyik diákjával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.