A soroksári gyilkosság gyanúsítottja nem tesz vallomást

"Forrás: Bors/Fejér Bálint " -
soroksári gyilkos gyanúsított vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után végre van gyanúsítottja a sorosksári gyilkosságnak, ám egyelőre hallgat a feltételezett elkövető. 

Öt évvel ezelőtt gyilkolták meg Krisztinát Soroksáron, eddig kellett várni arra, hogy megtalálják a feltételezett elkövetőt. Kiderült, hogy akit kerestek, már börtönben volt. R. Szilveszter azonban egyelőre nem beszél a gyilkosságról, megtagadta a vallomástételt.

"Öt éve gyilkolták meg Gyurik Krisztinát. " "Forrás: Bors/Fejér Bálint "

"A kérdezett ügyben a rendőrség 2018. szeptember 6. napján hallgatta ki először a gyanúsítottat és ezzel az ügy az új Be. rendelkezései szerint vizsgálati szakaszba lépett. A gyanúsított az ügy érdemében vallomást nem tett. Az egyéb kérdésekre, így a nyomozás várható irányára és leendő eljárási cselekményekre vonatkozóan is – a nyomozás érdekeire figyelemmel – a főügyészség jelenleg nem tud tájékoztatást adni" - mondta a 24.hu-nak Gasz Péter ügyész. Állítólag csak akkor hajlandó vallomást tenni, ha az ügyvédjével áttanulmányozták az ügy iratait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.