Így gyászolják vezérüket az elefántok: videó

gyász videó Srí Lanka elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú felvétel járja be az internetet: egy elefántcsorda vezérét gyászolja Srí Lankán.

Akár az emberek, úgy gyászolnak az elefántok. Egy nem mindennapi jelenetet rögzítettek Sri Lankán: egy arrajáró felvette, ahogyan az állatok körülállnak egy tetemet. A vezérüket vesztették el egy összecsapásban, és láthatóan nagyon megrendítette őket, szinte fel sem tudják fogni, mi történt.

Magyar lányok Facebookját törte fel a hekker: meztelen képekre utazhatotthttp://www.life.hu/news/20180920-magyar-lanyok-facebookjat-torte-fel-a-hekker-meztelen-kepekre-utazhatott.htmlÖsszesen 133 magyar lány esett áldozatul egy hekkernek, aki lehető legegyszerűbb módon szerezte meg áldozatai bejelentkezési adatait: elkérte tőlük. NewsOrigoRábai Attila meteorológus özvegye emlékfutást szervez elhunyt férje emlékérehttp://www.life.hu/news/20180920-rabai-attila-rosta-erzsebet-ozvegye-emlekfutast-szervez-elhunyt-ferje-emlekere.htmlAz ismert meteorológust, az atlétikai szövetség tagját, Rábai Attilát nem messze a házuktól, a járdán gázolta el egy személyautó tavaly. Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet most így emlékezett vissza a szomorú napra. News--Jön a hidegfront: sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20180920-jon-a-hidegfront-sok-eso-varhato-elorejelzes-idojaras.htmlMár nem sokáig lesz jóidő. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA soroksári gyilkosság gyanúsítottja nem tesz vallomásthttp://www.life.hu/news/20180920-a-soroksari-gyilkossag-gyanusitottja-nem-tesz-vallomast.htmlÖt év után végre van gyanúsítottja a sorosksári gyilkosságnak, ám egyelőre hallgat a feltételezett elkövető. News--Félmeztelenül ugrott ki a lány az ablakon, akinek drogot tettek az italábahttp://www.life.hu/news/20180919-felmeztelenul-ugrott-ki-a-lany-az-ablakon-akinek-drogot-tettek-az-italaba.htmlAlix Taylor bulizni indult a barátaival, ám drogot tettek az italába. Amikor hazaért, szörnyű hallucinációk gyötörték, félmeztelenül ugrott ki az ablakon. News--Nyilatkozott az ATV-nek a nemi erőszakkal vádolt vízilabdás, Petőváry Zsolthttp://www.life.hu/news/20180919-nyilatkozott-az-atvnek-a-nemi-eroszakkal-vadolt-vizilabdas-petovary-zsolt.htmlAz olimpiai bajnok vízilabdást, Kósz Zoltánt és egykori csapattársát, edzőtársát, Petőváry Zsoltot a napokban azzal vádolta meg egy 13 éves kislány, hogy két évvel ezelőtt szexuális viszonyt folytattak vele. Kósz Zsolt két nappal ezelőtt nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, és most Petőváry is megszólalt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.