Motoros balesetben halt meg Hajdú Péter és Győzike jó barátja

Fotó: Mudra László/Origo -
gyász Gáspár Győző Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter megosztotta rajongóival, hogy váratlanul elvesztett egy számára fontos személyt. Értetlenül áll a történtek előtt, jóbarátja hunyt el a tegnapi budapesti motorbalesetben. Szabó Gábor - CSAPCSE -Győzikének is barátja volt. 

Győző a Facebokján..

Hajdú Péter az Instagramon búcsúzik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csapcse! Nem hiszem el!!! Az angyalok vigyázzanak Rád

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Az ország északi részén 20 fokkal is kevesebb lehet, mint péntekenhttp://www.life.hu/news/20180922-az-orszag-eszaki-reszen-20-fokkal-is-kevesebb-lehet-mint-penteken.htmlVan, ahol "csak" tíz, máshol húsz fokkal is kevesebb lehet, mint tegnap. A rövidnadrágos időt kis túlzással nagykabátra cserélhetjük. NewsOrigoA viharos szélben kidőlt fák, leszakadt ágak miatt riasztják a fővárosi tűzoltókathttp://www.life.hu/news/20180922-a-viharos-szelben-kidolt-fak-leszakadt-agak-miatt-riasztjak-a-fovarosi-tuzoltoka.htmlTöbb fővárosi kerületben akadályozzák a forgalmat, vezetékeket szakítottak le, épületeket rongáltak meg a viharos szél miatt kidőlt fák és leszakadt ágak - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-nek. NewsOrigoIlyen hatással van az egészségünkre a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180922-ilyen-hatassal-van-az-egeszsegunkre-a-hidegfront-orvosmeteorologia.htmlA hirtelen betörő hidegnek nyilvánvalóan senki nem örül, de az arra érzékenyeknek egyéb egészségi panaszai is lehetnek az időjárásváltozástól. NewsOrigoÍgy alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180916-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNapsütésben és esőben is lesz részünk. NewsOrigoKígyót kergetett az idős asszony, de pórul járt: videóhttp://www.life.hu/news/20180916-kigyot-kergetett-az-idos-asszony-de-porul-jart-video.htmlAz alábbi videót a nuus.hu szúrta ki, és mi is - oké, tudjuk, nem szép a káröröm - sírva röhögtünk rajta. Szerintem ti is jól fogtok szórakozni. News--Ezt gondolják a magyarok az óraátállításról: 10 emberből 9 eltörölnéhttp://www.life.hu/news/20180916-ezt-gondoljak-a-magyarok-az-oraatallitasrol-nyari-teli-idoszamitas.htmlJean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke augusztus végén jelentette be, hogy az európai konzultáción az emberek 84 százaléka szavazott az óraátállítás ellen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.