Súlyos baleset Bosodban: egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült

Forrás: Shutterstock -
baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádkakon egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. 

Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

Zord telet hozhat az El Ninohttp://www.life.hu/news/20180922-zord-telet-hozhat-az-el-nino-legkori-jelenseg.htmlA 2016- 2017-es zord telet okozó El Nino jelenség idei visszatérésére 70 százalék esélyt látnak a szakértők. News--Motoros balesetben halt meg Hajdú Péter és Győzike jó barátjahttp://www.life.hu/news/20180922-motoros-balesetben-halt-meg-hajdu-peter-es-gyozike-jo-baratja-szabo-gabor-csapcse.htmlHajdú Péter megosztotta rajongóival, hogy váratlanul elvesztett egy számára fontos személyt. Értetlenül áll a történtek előtt, jóbarátja hunyt el a tegnapi budapesti motorbalesetben. Szabó Gábor - CSAPCSE -Győzikének is barátja volt. NewsFotó: Mudra László - OrigoErős széllel érkezett meg a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180922-eros-szellel-erkezett-meg-a-hidegfront-idojaras.htmlNem tévedtek a meteorológusok, szombat hajnalra megérkezett a hidegfront. Úgy tudni, ezzel vége az idei nyárnak, jobb idő még lehet, de az igazi meleg már nem tér vissza. News--Rábai Attila meteorológus özvegye emlékfutást szervez elhunyt férje emlékérehttp://www.life.hu/news/20180920-rabai-attila-rosta-erzsebet-ozvegye-emlekfutast-szervez-elhunyt-ferje-emlekere.htmlAz ismert meteorológust, az atlétikai szövetség tagját, Rábai Attilát nem messze a házuktól, a járdán gázolta el egy személyautó tavaly. Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet most így emlékezett vissza a szomorú napra. News--Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180916-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes.htmlNapsütésben és esőben is lesz részünk. NewsOrigoÁllandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarakhttp://www.life.hu/news/20180915-allandosulhatnak-a-szelsosegesen-meleg-nyarak-a-felmelegedo-eghajlat-legmozgasa-miatt.htmlA felmelegedő éghajlat légmozgása miatt állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.