Hétfőn viharos széllel újabb hidegfront érkezik, a hét közepén talajmenti fagy is lehet

Fotó: Polyák Attila - Origo -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig fáztál, most még jobban fogsz. 

Hétfőn újabb hidegfront érkezik a hajnali órákban esőkkel, és sokfelé viharossá fokozódó ÉNy-i széllel. Napközben csökken a felhőzet, záporeső inkább már csak délen és keleten alakul ki. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.

Kedden szeles, derűs időre számíthatunk. Az ÉNy-i szél még gyakran lesz erős. Reggel 6, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Szerdától szombatig száraz, nyugodt őszi idő várható lassan, de fokozatosan emelkedő hőmérséklettel: szerdán még csak 16, szombaton már 23 fok körül valószínű a maximum. A reggelek hűvösek lesznek, szerdán és csütörtökön talajmenti fagy is lehet. Vasárnap változóan felhős, csapadékmentes időre van kilátás 17-23 fok közötti kellemes hőmérséklettel.

Zord telet hozhat az El Ninohttp://www.life.hu/news/20180922-zord-telet-hozhat-az-el-nino-legkori-jelenseg.htmlA 2016- 2017-es zord telet okozó El Nino jelenség idei visszatérésére 70 százalék esélyt látnak a szakértők. News--Súlyos baleset Bosodban: egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült http://www.life.hu/news/20180922-sulyos-baleset-hernadkakon-egy-gyermek-meghalt-ketto-sulyosan-megserult.htmlHernádkakon egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. NewsOrigoErős széllel érkezett meg a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180922-eros-szellel-erkezett-meg-a-hidegfront-idojaras.htmlNem tévedtek a meteorológusok, szombat hajnalra megérkezett a hidegfront. Úgy tudni, ezzel vége az idei nyárnak, jobb idő még lehet, de az igazi meleg már nem tér vissza. News--Ezt a két sportolót vádolják, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20180916-ezt-a-ket-sportolot-vizilabdazot-vadoljak-hogy-megeroszakoltak-egy-11-eves-kislanyt.htmlRemélhetőleg rövid időn belül kiderül az igazság, ezt írta Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy közleményben az egyesületük közösségi oldalán. Ügyvédeik pedig azt mondták, ártatlanok és még ki sem hallgatták őket. Az olimpiai bajnok vízilabdázót és társát egy 13 éves kislány vádolja azzal, hogy két évvel ezelőtt szexeltek vele. A gyereket holnap vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus. NewsThinkstockNőgyógyász és pszichológus vizsgálja azt a kislányt, akit állítólag zaklatott a két magyar vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20180916-nogyogyasz-es-pszichologus-vizsgalja-azt-a-kislanyt-akit-allitolag-zaklatott-a-ket-magyar.htmlRemélhetőleg rövid időn belül kiderül az igazság, ezt írta Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy közleményben az egyesületük közösségi oldalán. Ügyvédeik pedig azt mondták, ártatlanok és még ki sem hallgatták őket. Az olimpiai bajnok vízilabdázót és társát egy 13 éves kislány vádolja azzal, hogy két évvel ezelőtt szexeltek vele. A gyereket holnap vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus.NewsThinkstockEzt gondolják a magyarok az óraátállításról: 10 emberből 9 eltörölnéhttp://www.life.hu/news/20180916-ezt-gondoljak-a-magyarok-az-oraatallitasrol-nyari-teli-idoszamitas.htmlJean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke augusztus végén jelentette be, hogy az európai konzultáción az emberek 84 százaléka szavazott az óraátállítás ellen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.