Jeges-tenger állatok halak hal Halász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roman Fedortsov halász olyan halakat mutat be Facebook-oldalán, amelyek a halászok hálójába is ritkán akadnak be. Rendkívül érdekes teremtményeket talál. 

"Azt hiszem, minden hal gyönyörű a maga módján" - vallja Roman Fedortsov, aki Facebook-oldalán olyan tengeri élőlényeket mutat be, amelyek ritkán akadnak a halászok hálójába is - írja a Daily Star.

A Jeges-tenger "alkonyzónájában", azaz ezer-kétezer méteres mélységben élnek ezek a teremtmények. Képeivel szeretné megmutatni, hogy nemcsak tőkehal él a tengerekben, óceánokban.

Meteorológiai szolgálat: elkezdődött a fagyszezonhttp://www.life.hu/news/20180925-meteorologiai-szolgalat-elkezdodott-a-fagyszezon.htmlElkezdődött a fagyszezon - írta honlapján kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Íme a könnymentes hagymaaprítás rejtelmeihttp://www.life.hu/news/20180925-ime-a-konnymentes-hagymaapritas-rejtelmei.htmlA kezdő, de a tapasztaltabb szakácsok életét is megkeserítheti a hagymaszeletelés. Most azonban videóban láthatjuk, hogyan a legegyszerűbb felaprítani a zöldséget. Ha pedig gyorsak vagyunk, a könnyek is elkerülnek. NewsOrigoSoroksári gyilkosság: papírfecnit találtak a vádlottnál az áldozat nevével és a gyilkosság dátumávalhttp://www.life.hu/news/20180925-soroksari-gyilkossag-gyanusitottjanal-papirfecnit-talaltak-az-aldozat-nevevel-es-gyilkossag.htmlElfogták a soroksári gyilkossággal gyanúsítható férfit, aki annak ellenére nem tett még vallomást, hogy egyre több ellene a bizonyíték: most egy újabbat találtak. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoFérje elől menekült az erkélyről kizuhant brazil nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180925-ferje-elol-menekult-az-erkelyrol-kizuhant-brazil-no-video-18.htmlA parkolóban is bántalmazta feleségét az a férfi, aki azt állítja, felesége menekülés közben ugrott ki az erkélyükről. A vizsgálatok azonban mást mutattak ki. Biztonsági kamerák örökítették meg a nő utolsó pillanatait. NewsOrigoIdőjárás: hűvös és szeles időre van kilátás, talajmenti fagyokkalhttp://www.life.hu/news/20180925-idojaras-huvos-es-szeles-idore-van-kilatas-talajmenti-fagyokkal.htmlErős és hűvös szél, napos idő és talajmenti fagyok: ezek jellemzik a hét időjárását. News--Másfél hónapig sodródott az óceánon egy indonéz fiúhttp://www.life.hu/news/20180925-masfel-honapig-sodrodott-az-oceanon-egy-indonez-fiu.htmlA Szulavézin élő fiú 19 éves fiú, Alid Novel Adilang 49 napot töltött a nyílt vízen, miután a parttól 125 km-re rögzített, halászkunyhóként is funkcionáló halcsapdáját júniusban egy heves vihar következtében elsodorta az óceán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.