Időjárás: hűvös és szeles időre van kilátás, talajmenti fagyokkal

Forrás: MTI/Komka Péter -
talajmenti fagy időjárás Szél hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős és hűvös szél, napos idő és talajmenti fagyok: ezek jellemzik a hét időjárását. 

Végérvényesen beköszöntött az ősz, a nyári ruhákat végleg elfelejthetjük. Ideje elővenni a meleg takarót, vastag sálakat és kabátokat, mert nagy melegekre már nem számíthatunk. Kedden a hideg mellett legalább derült és száraz lesz az idő, ám az északnyugati szél meglehetősen erőteljes lesz.

Jönnek a talajmenti fagyok - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Komka Péter

Szerdán és csütörtökön azonban már megjelennek a talajmenti fagyok is, és maradnak a hűvös reggelek. Jó hír azonban, hogy legalább a nap előbújik. Délután 15 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk. Pénteken és szombaton változóan felhős idő lesz, de legalább sok napsütéssel. Zápor esetleg szombaton fordulhat elő. 16 és 23 fok között alakulhat a csúcsérték délutánonként – írja a Köpönyeg.

Másfél hónapig sodródott az óceánon egy indonéz fiúhttp://www.life.hu/news/20180925-masfel-honapig-sodrodott-az-oceanon-egy-indonez-fiu.htmlA Szulavézin élő fiú 19 éves fiú, Alid Novel Adilang 49 napot töltött a nyílt vízen, miután a parttól 125 km-re rögzített, halászkunyhóként is funkcionáló halcsapdáját júniusban egy heves vihar következtében elsodorta az óceán. News--Halálra gázolták a magyar vándort, Gecse Balázs Gergőt Franciaországbanhttp://www.life.hu/news/20180924-halalra-gazoltak-a-magyar-vandort-gecse-balazs-gergot-franciaorszagban.htmlTragikus véget ért Gecse Balázs Gergő utazása, amely már 14 éve tartott. Egy ökrösszekéren járta Európát, Franciaország volt az utolsó állomása: elütötte egy autó. News--Gyermekmolesztálás Angliában: összesen 70 férfi erőszakolta meg az egyik áldozatot (18+)http://www.life.hu/news/20180924-angliaban-osszesen-70-ferfi-eroszakolta-meg-az-egyik-aldozatot.htmlAnglia legnagyobb gyermekmolesztálási botrányában akár 1000 áldozat is lehet, most megszólalt az egyikük: 12 éves korától erőszakolták, összesen 70 férfi élte ki rajta a vágyait.News--Zord telet hozhat az El Ninohttp://www.life.hu/news/20180922-zord-telet-hozhat-az-el-nino-legkori-jelenseg.htmlA 2016- 2017-es zord telet okozó El Nino jelenség idei visszatérésére 70 százalék esélyt látnak a szakértők. News--Így gyászolják vezérüket az elefántok: videóhttp://www.life.hu/news/20180920-igy-gyaszoljak-vezeruket-az-elefantok.htmlSzomorú felvétel járja be az internetet: egy elefántcsorda vezérét gyászolja Srí Lankán. News--A jósnő elárulta, miért tilos otthon szellemet idéznihttp://www.life.hu/news/20180921-a-josno-elarulta-miert-tilos-otthon-szellemet-idezni.htmlA FEM3 Café vendége Radics Ági jósnő volt, aki elárulta, miért lehet veszélyes az otthoni szellemidézés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.