meteorológia fagyszezon időjárás fagy ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a fagyszezon - írta honlapján kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mint írták: a múlt heti nyárias idő után rögtön itt a fagy. Ráadásul nem csak talajmenti fagy volt az országban. A Nógrád megyei Zabar település mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Nyírlugoson is fagypont alá hűlt a levegő hajnalra.

A szeptember 25-ei abszolút minimum rekordja mínusz 2,2 Celsius-fok, amelyet 1977-ben mértek Putnokon, így új rekord nem született.

A jelenlegi előrejelzés szerint szerdán még hidegebb lehet a hajnali órákban. Talajmenti fagy nagy területen várható. Emellett a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de a fagyzugokban mínusz 4, mínusz 5 fokig is lehűlhet a levegő. Napközben 14-18 fokig melegszik a levegő.

Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigoIlyen volt Istenes Bencéék tábora a Survivor forgatása idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-ilyen-volt-istenes-benceek-tabora-a-survivor-forgatasa-idejen-fulop-szigetek.html14 és fél órás repülőút választja el Budapestet és a Survivor forgatási helyszínét a Fülöp-szigeteken. Istenes Bencéék tényleg a világ végén forgattak - írja a Blikk.TV + Sztárok--Sztárban sztár: Liptai Claudia fogja véleményezni Gesztesi Károly produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-sztarban-sztar-liptai-claudia-fogja-velemenyezni-gesztesi-karoly-produkciojat.htmlA TV2 rengeteg műsorral készül, az újak mellett jön a jól bevált Sztárban sztár is, ahol többek között Liptai Claudia fogja értékelni a színpadi produkciókat, míg egykori férje, Gesztesi Károly a versenyzők között igyekszik majd megmutatni sokoldalúságát. TV + Sztárok--Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigoMiss Bee, a Bestiák együttes tagja újra klipet forgathttp://www.life.hu/sztarok/20180924-miss-bee-a-bestiak-egyuttes-tagja-ujra-klipet-forgat.htmlA Reggel túl messze van című dalból forgat újra klipet a Bestiákból ismert Miss Bee. Csatlakoztak hozzá a Shygys és a Picasso Branch tagjai is. TV + Sztárok--Kelemen Anna meglepő fotót posztolt: fel van öltözvehttp://www.life.hu/sztarok/20180924-kelemen-anna-meglepo-fotot-posztolt-fel-van-oltozve.htmlKelemen Annától megszokhattuk, hogy polgárpukkasztóan meztelen fotókat posztol, ám a legutóbbi képével mégis sikerült meglepnie a rajongóit. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.