Kidobták az all-you-can-eat étteremből a férfit, mert túl sokat evett

Forrás: Thinkstock -
étterem per étkezés all you can eat evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét óra alatt több, mint 22 kilogramm ételt evett meg az a férfit, aki kidobtam egy springfieldi all-you-can-eat étteremből. A férfi most pereli a vendéglátóhelyet. 

Mr. Fleminget kidobták a springfieldi Golden Corral Corporation all-you-can-eat étterméből, mert túl sokat evett. A férfi 7 óra alatt több, mint 20 kiló ételt fogyasztott el.

Több mint 20 kiló ételt evett meg a férfi Forrás: Thinkstock

"Az én fizetésemből ritkán tudok étterembe menni. Ezért megpróbálok annyit enni a pénzemen, amennyit csak tudok. Ez volt a legrosszabb, ami valaha történt velem. Nem csak kidobtak, mikor éhes voltam, hanem úgy néztek rám, mintha undorító lennék" - mesélte a férfi a Worldnewsdailyreport.com-nak.

Panaszt tett az étterem ellen, akik pénzt ajánlottak neki, ám ő a per mellett döntött. Úgy gondolja, 2 millió dollárt is kaphat, ha nyer.

A tenger furcsa teremtményeit mutatja be egy halászhttp://www.life.hu/news/20180925-a-tenger-furcsa-teremtmenyeit-mutatja-be-egy-halasz.htmlRoman Fedortsov halász olyan halakat mutat be Facebook-oldalán, amelyek a halászok hálójába is ritkán akadnak be. Rendkívül érdekes teremtményeket talál. News--A mélybe zuhant egy magyar artista egy osztrák cirkuszbanhttp://www.life.hu/news/20180925-a-melybe-zuhant-egy-magyar-artista-egy-osztrak-cirkuszban.htmlA mélybe zuhant és életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 27 éves magyar artistanő a Zirkus des Grauens osztrák cirkusz szombati felsőpulyai (Oberpullendorf) előadásán.News--Németh Lajos szerint nincs vége a frontoknakhttp://www.life.hu/news/20180925-nemeth-lajos-szerint-nincs-vege-a-frontoknak.htmlA következő napokban csendesebb, nyugodtabb időjárás várható. Németh Lajos azt is elárulta, milyen lesz az október. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMeteorológiai szolgálat: elkezdődött a fagyszezonhttp://www.life.hu/news/20180925-meteorologiai-szolgalat-elkezdodott-a-fagyszezon.htmlElkezdődött a fagyszezon - írta honlapján kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Íme a könnymentes hagymaaprítás rejtelmeihttp://www.life.hu/news/20180925-ime-a-konnymentes-hagymaapritas-rejtelmei.htmlA kezdő, de a tapasztaltabb szakácsok életét is megkeserítheti a hagymaszeletelés. Most azonban videóban láthatjuk, hogyan a legegyszerűbb felaprítani a zöldséget. Ha pedig gyorsak vagyunk, a könnyek is elkerülnek. NewsOrigoSoroksári gyilkosság: papírfecnit találtak a vádlottnál az áldozat nevével és a gyilkosság dátumávalhttp://www.life.hu/news/20180925-soroksari-gyilkossag-gyanusitottjanal-papirfecnit-talaltak-az-aldozat-nevevel-es-gyilkossag.htmlElfogták a soroksári gyilkossággal gyanúsítható férfit, aki annak ellenére nem tett még vallomást, hogy egyre több ellene a bizonyíték: most egy újabbat találtak. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.