Fehérítővel riogatja a terpeszben ülő férfiakat a metrón ez a nő

Forrás: Shutterstock -
terpesztés pénisz here víz férfi feminizmus fehérítő metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz nő megelégelte, hogy a férfiak hatalmas terpeszben ülnek a tömegközlekedési eszközökön, így több helyet foglalnak el, mint amennyit egy utasnak szabad. Hatásos fegyvert talált ki ellenük. 

Egy orosz nőt különösen dühített, hogy a férfiak hatalmas terpeszben foglalnak helyet a tömegközlekedési eszközökön, így több helyet foglalnak el, mint amennyi egy átlagos utasnak jár.

A The Sun cikke szerint ezen kívül még a feminista felfogás szerint egy túlzottan kirajzolódnak a nadrágon keresztül a herék és a pénisz, ez pedig egyértelműen a férfi dominancia jele. A lány ezért fehérítőt kevert el vízzel, amelyet a férfiak nadrágjára spriccel. Ez pedig természetesen nyomot hagy a nadrágjukon.

Ha kíváncsi vagy az erről készült videóra, kattints ide!

Forrás: Shutterstock

Várpalotán egy fiatal nő és egy gyermek holttestére bukkantakhttp://www.life.hu/news/20180928-varpalotan-egy-fiatal-no-es-egy-gyermek-holttestere-bukkantak.htmlEgyelőre még nem tudni, hogy bűncselekmény áldozata lett-e az a fital, 22 éves nő, akinek holttestét egy 2 éves gyermekével együtt találták meg Várpalota külterületén. NewsOrigoTeréz körúti robbantás: húga szerint nem P. László írta a Belügyminisztériumnak küldött zsarolólevelethttp://www.life.hu/news/20180928-huga-szerint-nem-p-laszlo-irta-a-belugyminiszteriumnak-kuldott-zsarololevelet.htmlA Teréz körúti robbantó számítógépén a Belügyminisztériumnak címzett zsarolólevelet találtak, ám P. László húga szerint nem a testvére írta. NewsFotó: Mudra László - OrigoVV Fanni szülei már nem reménykednekhttp://www.life.hu/news/20180928-vv-fanni-szulei-mar-nem-remenykednek.htmlLassan egy éve tart Novozánszki Fanni szörnyű tragédiája, ám még mindig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. A ValóVilágból megismert lány szülei már nem reménykednek abban, hogy lányuk épségben kerül elő, fájdalmuk sem enyhül. News--Hónapokig nézte anyja halott testét a brit Donna Sue Hudgins, mert kíváncsi volt, hogyan bomlik lehttp://www.life.hu/news/20180928-titokban-tartotta-donna-sue-hudgins-anyja-halalat-hogy-lassa-hogyan-bomlik-le-a-teste.htmlLátni akarta, hogyan bomlik le a test, ezért a 69 éves Donna Sue Hudgins eltitkolta 93 éves anyja halálát, és hónapkig figyelte, mi történik annak testével. News--Star Delguidice 25 kilós fenékimplantátumot csináltatott, most kivetetnéhttp://www.life.hu/news/20180927-star-delguidice-25-kilos-fenekimplantatumot-csinaltatott-most-kivetetne.htmlMár 200 plasztikai beavatkozáson esett át Star Delguidice, aki legutóbb 15 ezer fontot, azaz több, mint 4 millió forintot költött fenékplasztikára. Ám most szabadulna méretes tomporától. News--Allie Kali kettévágatta nyelvét, különleges örömet okoz az ágyban (18+)http://www.life.hu/news/20180927-allie-kali-kettevagatta-nyelvet-kulonos-oromet-okoz-az-agyban-18.htmlEgész testét tetoválások borítják Allie Kalinak. A 24 éves lány példaképe a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfi. Úgy döntött, ő is felvágatja a nyelvét. Azt állítja, ez különös örömet okoz a férfiaknak az ágyban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.