Beismerő vallomást tett a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Forrás: police.hu -
gyanúsított várpalotai kettős gyilkosság vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész éjjel faggatták a rendőrök azt a 40 éves berhidai férfit, aki azzal gyanúsítanak, hogy pénteken megölt egy 22 éves nőt és kisgyerekét Várpalotán. Lapértesülések szerint a férfi beismerő vallomás tett, a rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatására.

Péntek délelőtt egy szomszéd talált rá Várpalota külterületén egy fiatal nő és kétéves gyermeke holttestére. A 22 éves Enikőnek szétverték a fejét, amit fia, a kétéves Gergő végignézett. Gyilkosa brutális kegyetlenséggel bánt el a gyerekkel, akinek elvágták a torkát. A rendőrség pénteken este elfogott egy 40 éves berhidai férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A Bors úgy tudja, a férfit órákon át faggatták a rendőrök, aki végül megtört és beismerő vallomást tett.

A napilap kereste az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol értesülést nem kívánták kommentálni, azt azonban megerősítették, hogy a gyanúsított vallomást tett, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek arra, hogy letartóztatásba kerüljön.

Rendőrségi helyszínelés a várpalotai háznál Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.