Autók elé fekszenek a netes kihívást teljesítő fiatalok

kihívás úttest életveszély feladat internet tánc autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úttest közepén táncolnak, majd le is fekszenek a fiatalok. Az utolsó pillanatban pattannak fel, amikor már majdnem odaérnek az autók. Az újabb életveszélyes netes kihívás már Magyarországon is lázban tartja a kamaszokat.

Az RTL Híradó beszámolója szerint egy pilisi söröző biztonsági kamerája vette fel, ahogyan néhány kamasz a legújabb netes kihívásnak hódol. Az életveszélyes mutatványok időről időre ellepik az internetet, és lázba hozzák a fiatalokat.

Először táncolni kezdtek az úttesten, majd le is feküdtek, és csak akkor keltek fel, amikor már az autók a közelükbe értek. A felvételen jól látszik, hogy volt, aki rászólt a gyerekekre, ne csinálják. Herczeg Attila közösségi média szakértő szerint a kamaszok vannak a legkiszolgáltatottabb helyzeten, ami a netes kihívásokat illeti. "Ez az a korosztály, amely leginkább keresi az visszajezést, az elismerést" - mondta a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.