VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László összeomlott a börtönben

Forrás: RTL Sajtóklub -
B. László börtön összeomlott VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László már lassan egy éve előzetes letartóztatásban van, de már teljesen kikészült. 

Tavaly december óta előzetes letartóztatásban van VV Fanni feltételezett gyilkosa, a Blikk információi szerint pedig teljesen összetört a börtönben: 25 kilót fogyott, fizikailag és lelkileg is kikészült.

VV Fanni feltételezett gyilkosa kikészült a börtönben Forrás: RTL Sajtóklub

Amióta bent van, több mint huszonöt kilót fogyott.

Brooke Frecklington volt modell a világ talán legszexibb horgászahttp://www.life.hu/news/20181001-brooke-frecklington-volt-modell-a-vilag-talan-legszexibb-horgasza.htmlModellként kereste a kenyerét Brooke Frecklington, ám ma már a horgászatnak hódol. Valószínűleg ő a világ legszexibb horgásza, több 10 ezren követik Instagram-oldalát. News--Halott párja üzent a Facebookon keresztül Melindánakhttp://www.life.hu/news/20181001-halott-parja-uzent-a-facebookon-keresztul-melindanak.htmlAgyvérzésben hunyt el Melinda párja évekkel ezelőtt, ám a férfi most üzent neki a Facebookon keresztül. Az oldalt feltörő hekker más családtagokat is zaklatott. NewsOrigoMenekült a 2 éves fiú: újabb részeltek derültek ki a várpalotai gyilkosságrólhttp://www.life.hu/news/20181001-menekult-a-2-eves-fiu-ujabb-reszeltek-derultek-ki-a-varpalotai-gyilkossagrol.htmlA 22 éves P. Enikőt agyonverte, 2 éves kisfiának pedig elvágta a torkát B. Zsolt, aki beismerte a várpalotai kettősgyilkosságot. Újabb részeltek derültek ki a szörnyű tragédiáról. News--Autók elé fekszenek a netes kihívást teljesítő fiatalokhttp://www.life.hu/news/20181001-autok-ele-fekszenek-a-netes-kihivast-teljesito-fiatalok.htmlAz úttest közepén táncolnak, majd le is fekszenek a fiatalok. Az utolsó pillanatban pattannak fel, amikor már majdnem odaérnek az autók. Az újabb életveszélyes netes kihívás már Magyarországon is lázban tartja a kamaszokat.NewsOrigoEgy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--50 millió Facebook-fiókot törtek felhttp://www.life.hu/news/20180929-50-millio-facebookfiokot-tortek-fel.html50 millió Facebook-felhasználó fiókjához fértek hozzá hekkerek egy biztonsági rés miatt – írja a New York Times a cég közlése alapján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.