Börtönben kellett volna lennie a soroksári gyilkosság gyanúsítottjának a tragédiakor

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
gyilkosság rendőrség börtön rablás nyomozás soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatos betörések miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság R. Szilvesztert, a soroksári gyilkosság gyanúsítottját. A gyanú szerint a férfi megölte a 36 éves édesanyát, Gyurik Krisztinát. A gyilkosság idején börtönben kellett volna ülnie, ám nem vonult be. 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy R. Szilveszternél, a soroksári gyilkosság gyanúsítottjánál megtalálták az áldozat, Gyurik Krisztina mobiltelefonját. Az is kiderült azonban, hogy a gyilkosság idején is börtönben kellett volna ülnie R. Szilveszternek.

A férfit sorozatos betörés miatt ítélte a bíróság letöltendő börtönbüntetésre, ő azonban nem vonult be a megadott időpontban. Körözést adtak ki ellene. Búvóhelyéül a gyermekkorából jól ismert helyszínt, a Pesterzsébet és Soroksár között lévő Vizisport utcát illetve annak környékét választotta - írja a Blikk.

Idén szeptemberben találtak DNS-egyezést a 2013-as gyilkosság kapcsán Forrás: Bors/Fejér Bálint

Gyurik Krisztina szokásos futó útvonala is ebbe a térségbe esett. Általában ugyanabban az időpontban és ugyanazon az útvonalon futott, így a gyilkos akár várhatott is rá.

R. Szilveszter végül egy hónappal az édesanya halála után került börtönbe egy siófoki betörés miatt.

Verekedés tört ki a Wizz Air Bázelből Budapestre tartó járatánhttp://www.life.hu/news/20181003-verekedes-tort-ki-a-wizz-air-bazelbol-budapestre-tarto-jaratan.htmlAgresszív utas okozott botrányt és feszültséget a Wizz Ait Bázelből Budapestre tartó járatán. A férfi előbb barátnőjét, majd a személyzetet is bántalmazta. News--Németh Lajos elmondta, mikor érkezik a talajmenti fagyhttp://www.life.hu/news/20181002-nemeth-lajos-elmondta-mikor-erkezik-a-talajmenti-fagy.htmlFürdőnadrágban és úszósapkában jelentkezett be a Mokka műsorában Németh Lajos. A 100 éves Gellért Fürdő medencéjében mondta el, hogy milyen lesz az időjárás. News--Újra a Föld felé közelít a halálfej alakú aszteroidahttp://www.life.hu/news/20181002-ujra-a-fold-fele-kozelit-a-halalfej-alaku-aszteroida.htmlNem először került a Fölt közelébe a halálfej alakú aszteroida, melyet külseje és megjelenési időpontja miatt halloween aszteroidának becéznek. NewsOrigoVV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László összeomlott a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181002-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-osszeomlott-a-bortonben.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László már lassan egy éve előzetes letartóztatásban van, de már teljesen kikészült. News--Brooke Frecklington volt modell a világ talán legszexibb horgászahttp://www.life.hu/news/20181001-brooke-frecklington-volt-modell-a-vilag-talan-legszexibb-horgasza.htmlModellként kereste a kenyerét Brooke Frecklington, ám ma már a horgászatnak hódol. Valószínűleg ő a világ legszexibb horgásza, több 10 ezren követik Instagram-oldalát. News--Szélre, napsütésre és záporra is számíthatunk a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20181001-szelre-napsutesre-es-zaporra-is-szamithatunk-a-het-elso-feleben.htmlSzeles, változóan felhős idő lesz a hét első felében, de napsütésre és egyes helyeken esőre is fel kell készülni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.