Sikeres üzletasszony elárulta, hogyan kell felszedni a gazdag nőket

Forrás: Shutterstock -
nők üzletasszony gazdag randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még mindig az a sztereotípia, hogy a nők keresnek maguknak gazdag férfit, pedig ez azért már fordítva is előfordul. Egy sikeres üzletasszony most tanácsokkal látta el azokat a férfiakat, akik pénzes nőkre hajtanak.

Egy sikeres üzletasszony elárulta, egyre többször találkozik olyan férfiakkal, akik gazdag nőt keresnek különböző okokból: vagy azért, mert már költöttek eleget saját bevallásuk szerint a nőkre, vagy azért, mert vonzónak tartják, hogy a hölgy is sikeres, vagy egyszerűen ők az aranyásók. A harmincas, saját bevallása szerint értelmiségi, vonzó és jól kereső nő elárulta a Szeretlek Magyarországnak, hogyan is lehet őket felszedni.

1. Először is nyilván nincs titok és kulcs senkihez, hiszen minden ember más, de azért azt hiszem, van néhány közös tulajdonságunk.

Sikeres üzletasszony elárulta, hogyan kell felszedni a gazdag nőket Forrás: Shutterstock
Brooke Frecklington volt modell a világ talán legszexibb horgászahttp://www.life.hu/news/20181001-brooke-frecklington-volt-modell-a-vilag-talan-legszexibb-horgasza.htmlModellként kereste a kenyerét Brooke Frecklington, ám ma már a horgászatnak hódol. Valószínűleg ő a világ legszexibb horgásza, több 10 ezren követik Instagram-oldalát. News--Új őrült haloweeni trend: a csillámos fenék hódíthttp://www.life.hu/news/20181001-uj-orult-haloweeni-trend-a-csillamos-fenek-hodit.htmlA halloween új trendje úgy tűnik, hogy a hátsó díszítése: csillámos fenék hódít. News--Autók elé fekszenek a netes kihívást teljesítő fiatalokhttp://www.life.hu/news/20181001-autok-ele-fekszenek-a-netes-kihivast-teljesito-fiatalok.htmlAz úttest közepén táncolnak, majd le is fekszenek a fiatalok. Az utolsó pillanatban pattannak fel, amikor már majdnem odaérnek az autók. Az újabb életveszélyes netes kihívás már Magyarországon is lázban tartja a kamaszokat.NewsOrigoÍme, a virslikészítés kulisszatitkai: elképesztő videóhttp://www.life.hu/news/20181001-ime-a-virslikeszites-kulisszatitkai-lekepeszto-video.htmlÚjévkor szinte mindenki virslit eszik, és sokan a hétköznapokban is sokszor fogyasztjuk. De vajon tisztában vagyunk azzal, hogy mi kerül a tányérra? Most videóban mutatjuk meg, hogyan készül a virsli. NewsOrigoEgy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--Allie Kali kettévágatta nyelvét, különleges örömet okoz az ágyban (18+)http://www.life.hu/news/20180927-allie-kali-kettevagatta-nyelvet-kulonos-oromet-okoz-az-agyban-18.htmlEgész testét tetoválások borítják Allie Kalinak. A 24 éves lány példaképe a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfi. Úgy döntött, ő is felvágatja a nyelvét. Azt állítja, ez különös örömet okoz a férfiaknak az ágyban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.