utcazenész rendőrség elrablás rablás nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felháborító dalt énekelt az elrabolt Madeleine McCannről egy utcazenész. A szöveg elborzasztotta a járókelőket. 

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy a BBC dokumentumfilmjében ismét megszólalt a több mint tíz éve eltűnt Madeleine McCann édesapja. „Csak meg akarom ölelni, szorítani, és sírni... nagyon sokat sírni" - mondta az édesapa.

Madeleine McCannről énekelt egy utcazenész Forrás: Getty Images


Most a The Sun közölt egy cikket arról, hogy egy utcazenész Newcastle-ben igencsak véres szövegében emlegeti az eltűnt kislányt. A cikket a Blikk szemlézte. A szöveg így szól:

„Tudom, hol van Madeleine McCann, a hűtőmben van darabokban. A fagyasztómban van, a pizza mellett, csináltam belőle szendvicset, Madeleine McSzendvicset."

Vannak, akik szerint ki kellene hallgatni a férfit, hátha tud valamit.

Fitymája alá szórta a kokaint a sebész, megölte vele a szeretőjét (18+)http://www.life.hu/news/20181005-fitymaja-ala-szorta-a-kokaint-a-sebesz-megolte-vele-a-szeretojet-18.htmlNem először kokainozta be szeretőjét Dr. Andreas David Niederbichler sebész. Most azonban túladagolta partnerét a fitymája alá szórt droggal, aki nem sokkal az aktus után meghalt. News--Apró jelekből vehetjük észre, hogy a betörők kiszemelték a házunkathttp://www.life.hu/news/20181005-apro-jelekbol-vehetjuk-eszre-hogy-a-betorok-kiszemeltek-a-hazunkat.htmlMindenki félti az otthonát, ám sajnos sokszor a riasztók sem fognak ki az ügyes betörőkön. A brit rendőrség most közzétette, melyek a tolvajok leggyakoribb trükkjei, melyekre érdemes figyelni a lakástulajdonosoknak. News--A VV Fanni meggyilkolsával vádolt B. László mintarab a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181005-a-vv-fanni-meggyilkolsaval-vadolt-b-laszlo-mintarab-a-bortonben.htmlA VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László már majdnem egy éve előzetesben van, most kiderült, hogyan viselkedik a börtönben. News--A Bayern München két focistája összeházasodotthttp://www.life.hu/news/20181005-a-bayern-munchen-ket-focistaja-osszehazasodott.htmlSzerelem szövődött a Bayern München női focicsapatának két játékosa között. A csapat Twitter-oldalán tette közzé az örömhírt, hogy most össze is házasodtak. NewsOrigoIdőjárás: sok lesz a napsütés az első októberi hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181005-idojaras-sok-lesz-a-napsutes-az-elso-oktoberi-hetvegen.htmlAz első októberi hétvégén sok lesz a napsütés, csak néhol lehet zápor. Kissé melegszik is az idő, napközben többfelé 20 foknál is melegebb lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--A BBC bemutatta, mit tesz az állatokkal a műanyag, a műsorvezető könnyekben tört kihttp://www.life.hu/news/20181004-a-bbc-bemutatta-mit-tesz-az-allatokkal-a-muanyag-a-musorvezeto-konnyekben-tort-ki.htmlDrowning In Plastic címmel jelent meg a BBC legújabb filmje, melyben azt mutatják be, mit tesz az állatvilággal a műanyag hulladék. A nézők teljesne ledöbbentek, a műsorvezető is könnyekben tört ki a felvétel során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.