Baleset történt az M7-esen Szabadbattyánnál, torlódik a forgalom

Forrás: Shutterstock -
autópálya baleset autóbaleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött két személyautó Szabadbattyán közelében az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután, torlódik a forgalom - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A balesetnek vannak sérültjei, a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

Az Útinform a honlapján azt közölte, hogy a 70-es kilométernél történt baleset miatt 6-8 kilométeres torlódás alakult ki.

Összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181007-osszehazasodhatott-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlTitokban összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adrienne. A focista különös fotókat posztolt Instagrammra, és Adrienne is menyasszonyi ruhában pózol közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ez Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka új szerepben: munkát kapott a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-karpati-rebeka-uj-szerepben-munkat-kapott-a-tv2n.htmlOktóber 12-én péntek este 19 órakor elrajtol a Csak show és más semmi, ebben a produkcióban kapott munkát Kárpáti Rebeka. TV + SztárokOrigoCurtis az Instán üzent a legfontosabb embernek az életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-curtis-az-instan-uzent-a-legfontosabb-embernek-az-eleteben.htmlSzerelméről, Krisztiről posztolt fotót Curtis, hozzá pedig egy szívhez szóló szerelmi vallomást írt, amit a Forest Gump című filmből idézett.TV + Sztárok--Istenes Bence vallomása: "Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk"http://www.life.hu/sztarok/20181007-istenes-bence-vallomasa-idegorlo-ket-even-vannak-tul.htmlIstenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + Sztárok





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.