45 év után elmondta a férfi, mi történt, amikor elvitték az UFO-k

Forrás: Shutterstock -
vizsgálat UFO USA földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 1973-ban történt az az eset, amikor 2 férfi azt állította, hogy horgászás közben elvitték őket az UFO-k egy rövid vizsgálatra. Az esteről könyvet is írtak. 

Az USA-ban, Mississippi államban, Pascagoulában, 1973. október 11-én történt az eset, amikor két horgász azt állította, hogy földönkívüliek jelentek meg a folyóparton, ahol horgásztak. Az esetről könyvet is írtak.

Azt állítják, 3 robotszerű lény szállt ki a focipálya nagyságú csészealjból, majd megvizsgálták őket egy "elektronikus szem" segítségével - írja a Napi UFO.hu. Charles Hickson és az akkor 19 éves Calvin Parker azt mondták, hogy igencsak megrémültek a találkozáskor, aztán mégis ellazultak. Az idegenek pedig képesek voltak lebegni körülöttük.

A történet érdekessége az, hogy miután visszaszállították őket a vízpartra, azonnal a rendőrségre siettek. A törvény őrei nem hittek a két horgásznak, alávetették őket hazugságvizsgálatnak, figyelték beszélgetéseiket, de nem tudták őket hazugságon kapni. A cikk szerint Allen Hynek, aki korábban a légierő UFO-tanácsadója volt, hitelesnek ítélte beszámolójukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.