Indiai páncélos rinocérosz született Nyíregyházán: cuki fotók

állat rinocérosz Nyíregyháza Nyíregyházi Állatpark állatkert cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indiai páncélos rinocérosz született Nyíregyházán. Ez azért is számít szenzációnak, mert a Föld egyik legritkább fajáról van szó.

Hihetetlen dolog történt a Nyíregyházi Állatparkban: a Föld egyik legritkább faja életképes utódot hozott a világra. Indiai páncélos rinocérosz született.

A kis bika borjú 16 hónapnyi vemhesség után, problémamentesen jött a világra szeptember 26-án, a késő délutáni órákban Nyíregyházán – írta hivatalos Facebook oldalán az állatkert.

Az apróság születésekor 60 kilót nyomott, de azóta naponta folyamatosan 1-2 kilót gyarapodik. Mindennapjait az állatkert munkatársai állandóan figyelemmel kísérik.

A teraszra pisilt a postás: videó is rögzítette az esetethttp://www.life.hu/news/20181009-a-teraszra-pisilt-a-postas-video-is-rogzitette-az-esetet.htmlElképesztő jelenetet rögzített egy amerikai család kamerája: a házuk teraszára pisilt a postás. NewsOrigoMegkapta eredményeit az 1-es villamoson tűvel megszúrt nőhttp://www.life.hu/news/20181009-megkapta-eredmenyeit-az-1-es-villamoson-tuvel-megszurt-no.htmlAz 1-es villamoson tűvel megszúrt nő megkapta az eredményeit: kiderült, hogy megfertőződött-e. NewsOrigoÍme a legnépszerűbb kutyafajták Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181008-ime-a-legnepszerubb-kutyafajtak-magyarorszagon.htmlKét magyar kutyafajta is bekerült abba a top 10-es listába, mely az ország legnépszerűbb kutyafajtáit veszi számba. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége a törzskönyvezett kutyák adatai alapján készítette el a rangsort. NewsOrigo45 év után elmondta a férfi, mi történt, amikor elvitték az UFO-khttp://www.life.hu/news/20181008-45-ev-utan-elmondta-a-ferfi-mi-tortent-amikor-elvittek-az-ufok.htmlMég 1973-ban történt az az eset, amikor 2 férfi azt állította, hogy horgászás közben elvitték őket az UFO-k egy rövid vizsgálatra. Az esteről könyvet is írtak. News--Egy férfi feje beszorult a vonat és a peron közé Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20181008-egy-ferfi-feje-beszorult-a-vonat-es-a-peron-koze-argentinaban.htmlSzóváltásba keveredett egy férfi Argentína egyik vasútállomásán. A vita hevében megbotlott, a feje pedig beszorult a vonat és a peron közé. A bámészkodó utasok és a tűzoltók segítségére is szükség volt kiszabadításához. News--Több személyt is kihallgatott a rendőrség a két nemi erőszakkal vádolt vízilabdás ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181008-tobb-szemelyt-is-kihallgatott-a-rendorseg-a-ket-nemi-eroszakkal-vadolt-vizilabdas-ugyeben.htmlA rendőrség több személyt is kihallgatott a két egykori sportoló, Petőváry Zsolt és Kósz Zoltán állítólagos erőszakának ügyében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.