Évekkel ezelőtt kerülhetett a Dunába az éjjel megtalált autó

Forrás: Shutterstock -
Duna rendőrség csontok nyomozás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dunakeszinél húztak ki a Dunából egy autót szerda éjjel. A rendőrség még nyomoz az ügyben, mutatjuk, eddig mit lehet tudni.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Dunakeszinél szerda éjjel egy autót húztak ki a rendőrök a Dunából. A roncsban emberi maradványokat találtak.

Az Index cikkéből most az is kiderül, hogy a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel, majd értesítette a rendőrséget. Úgy tűnik, az autó évek óta a vízben lehetett.

András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy emberi maradványokat találtak, azonban bűncselekményre utaló jelet egyelőre nem fedeztek fel. Közigazgatási eljárás keretében vizsgálódnak.

A rendőrség még nyomoz Forrás: Shutterstock
Sokkoló videón mutatta meg egy nő, ahogyan kiskutyákat szoptat melléből (18+)http://www.life.hu/news/20181011-sokkolo-videon-mutatta-meg-egy-no-ahogyan-kiskutyakat-szoptat-mellebol-18.htmlNem tudni, hogy milyen indíttatásból készítette el a felvételt az a nő, aki úgy döntött, megmutatja a világnak, hogy melleiből kiskutyákat szoptat. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. NewsOrigoKamuvizsgálatokat végzett a budapesti állatorvos, elítéltékhttp://www.life.hu/news/20181010-kamuvizsgalatokat-vegzett-a-budapesti-allatorvos-eliteltek.htmlPénzt csalt ki a gazdáktól, pedig volt, hogy az állatot még a hordozóból sem vette ki egy budapesti állatorvos. A férfit felfüggesztett börtönre ítélték, és a szakmájától is eltiltották évekre. News--Újabb átverés terjed a Facebookon, nem árt vigyáznihttp://www.life.hu/news/20181008-ujabb-atveres-terjed-a-facebookon-nem-art-vigyazni.htmlNem vírus, mindössze egy átverés, mégis bosszúságot okozhat: a Facebook Maesenger alkalmazásban ugyanis kéretlen üzeneteket kaphatunk ismerősöktől. NewsTudósuk mutatták meg, hogyan fejlődik a csibe a tojásban: videóhttp://www.life.hu/news/20181009-tudosuk-mutattak-meg-hogyan-fejlodik-a-csibe-a-tojasban-video.htmlMost először keltette ki tudósok egy kiscsibét úgy, hogy a tojáson nem volt rajta a tojáshéj. A 21 napig tartó folyamatos videóra vették, így azt a pillanatot is láthatjuk, amikor elkezd dobogni a kis állat szíve. NewsOrigoEgy orosz katonai bázisnál videózták le a kerítésen ücsörgő UFO-thttp://www.life.hu/news/20181008-egy-orosz-katonai-bazisnal-videoztak-le-a-keritesen-ucsorgo-ufot.htmlMég 2014-ben készült az a felvétel, melyen tisztán kivehető az az emberi alak, mely egy kerítésen ücsörög egy orosz katonai bázisnál. A lényről azt állítják, hogy egy földönkívüli, mely álcázó berendezést használt. News--Egy orosz katonai bázisnál videózták le a kerítésen ücsörgő UFO-thttp://www.life.hu/news/20181008-egy-orosz-katonai-bazisnal-videoztak-le-a-keritesen-ucsorgo-ufot.htmlMég 2014-ben készült az a felvétel, melyen tisztán kivehető az az emberi alak, mely egy kerítésen ücsörög egy orosz katonai bázisnál. A lényről azt állítják, hogy egy földönkívüli, mely álcázó berendezést használt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.