Budapesti felüljáróról ugrott le egy férfi

Forrás: Thinkstock -
felüljáró ugrás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járőrözés közben egy zavart férfit vettek észre a rendőrök a X. kerületben a vasúti felüljáró szélén. 

A X. kerületben járőröző rendőrök vettek észre egy zavart férfit szombat délelőtt a Kerepesi út és a Pongrác út kereszteződésénél a vasúti felüljárón. A 31 éves férfit hiába szólongatták az egyenruhások, az nem reagált. A rendőrök autójukkal az aluljáróhoz álltak, hogy annyival is tompítsák a leugrani szándékozó férfi esését. A zuhanás után a férfit kórházba szállították - írja a Ripost.

Kórházba szállították a lezuhant férfit Forrás: Thinkstock
Évente ötvenezer forintot dob ki egy magyar család az ablakonhttp://www.life.hu/news/20181013-evente-otvenezer-forintot-dob-ki-egy-magyar-csalad-az-ablakon.htmlRengeteg pénzt dobunk ki az ablakon azért, mert nem tároljuk megfelelően élelmiszereinket a hűtőszekrényben. NewsOrigoNemi betegséget hordozó harkelin-katicák inváziójával küzd Angliahttp://www.life.hu/news/20181013-nemi-betegseget-hordozo-harkelin-katicak-invaziojaval-kuzd-anglia.htmlMíg itthon a poloskákkal, Nagy-Britanniában a harlekin-katicákkal küzdenek a lakosok. NewsOrigoFacebookon élőzött a férfi vezetés közben: borzasztó tragédiát okozotthttp://www.life.hu/news/20181013-facebookon-elozott-a-ferfi-vezetes-kozben-borzaszto-tragediat-okozott.htmlVezetés közben indított élő videót az egyik sofőr a romániai Temesvár közelében: tragédia lett a vége. News--Szellemet rögzíthetett az idősek otthonának biztonsági kamerája: videóhttp://www.life.hu/news/20181012-szellemet-rogzithetett-az-idosek-otthonanak-biztonsagi-kameraja.htmlEgy furcsa, szellemnek tűnő, mozgó foltot rögzített egy biztonsági kamera Chicagóban. NewsOrigoA Dunakeszinél kihúzott autó és a benne lévő csontok évek óta a vízben lehettekhttp://www.life.hu/news/20181012-a-dunakeszinel-kihozott-auto-es-a-benne-levo-csontok-evek-ota-a-vizben-lehettek.htmlKét nappal ezelőtt húzták ki a Dunából Dunakeszinél azt az autót, melyben egy ember maradványait is megtalálták. Úgy tűnik, hogy a maradványok évek óta a víz rabjai voltak, a rendőrség egy eltűnt személlyel is összefüggésbe hozta az esetet. News--Deborah de Robertis katolikus zarándokhelyen vetkőzött pucérrahttp://www.life.hu/news/20181011-deborah-de-robertis-katolikus-zarandokhelyen-vetkozott-pucerra.htmlIsmét polgárpukkasztó mutatványt hajtott végre Deborah de Robertis: zarándokhelyen vetkőzött pucérra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.