Fedetlen keblekkel vonultak utcára a nők Mexikóban

Forrás: Shutterstock -
női jogok felvonulás tüntetés Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félpucéran vonultak az utcára a nők Mexikóban. Tették mindezt azért, hogy a női jogokért tüntessenek.

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg Mexikó Puebla nevű városában azt a felvonulást, amelyet az utcalányok menetének hívnak. Rengeteg nő vonult az utcára, a visszafogottabbak transzparenssel a kezükben, míg mások félpucérra vetkőzve, a testükre írt feliratokkal jelentek meg.

Vannak köztük feministák és prostituáltak is, akik a női jogokért tüntetnek, valamint azért, hogy legyen vége a nőkert ért erőszakos cselekményeknek – számolt be róla a Blikk.

A tüntetésről készült képeket ide kattintva nézheted meg!

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Berohant a metróalagútba az Astoriánál egy fiatalhttp://www.life.hu/news/20181015-berohant-a-metroalagutba-az-astorianal-egy-fiatal.htmlNagy felfordulást okozott egy zavart fiatal szombaton: beruhant az Astoriánál a metróalagútba. NewsOrigoHalálos baleset: gázolt a HÉV a Gubacsi hídnálhttp://www.life.hu/news/20181015-halalos-baleset-gazolt-a-hev-a-gubacsi-hidnal.htmlReggel gázolt el egy embert a HÉV a Gubacsi hídnál: a helyszínen az életét vesztette. News--Egy bódult állapotban lévő férfi fejjel csapódott egy rendőrautóba Budapesten: videóhttp://www.life.hu/news/20181015-egy-bodult-allapotban-levo-ferfi-fejjel-csapodott-egy-rendorautoba-budapesten-video.htmlSokkoló felvételeket készített egy autós, aki rögzítette, miként csapódik egy bódult állapotban lévő autós egy rendrőautóba Budapesten, fényes nappal.News--Igazi őszi időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20181014-igazi-oszi-idore-szamithatunk-a-heten.htmlA hirtelen jött hideg után az utóbbi napokban igazi vénasszonyok nyarában lehetett részünk. Íme néhány fontos információ az elkövetkező napok időjárását illetően. News--Évente ötvenezer forintot dob ki egy magyar család az ablakonhttp://www.life.hu/news/20181013-evente-otvenezer-forintot-dob-ki-egy-magyar-csalad-az-ablakon.htmlRengeteg pénzt dobunk ki az ablakon azért, mert nem tároljuk megfelelően élelmiszereinket a hűtőszekrényben. NewsOrigoNemi betegséget hordozó harkelin-katicák inváziójával küzd Angliahttp://www.life.hu/news/20181013-nemi-betegseget-hordozo-harkelin-katicak-invaziojaval-kuzd-anglia.htmlMíg itthon a poloskákkal, Nagy-Britanniában a harlekin-katicákkal küzdenek a lakosok. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.