Halálos baleset: gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

Forrás: MTI/Faludi Imre -
gázolás halál HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggel gázolt el egy embert a HÉV a Gubacsi hídnál: a helyszínen az életét vesztette. 

A Gubacsi hídnál történt szörnyű baleset, a HÉV gázolt el egy embert. A Katasztrófavédelem információi szerint olyan súlyos sérüléseket szenvedett az illető, hogy nem lehetett már rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt a BKK a helyszínelés idejére pótlóbuszokkal helyettesíti a HÉV-et a a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között.

Egy bódult állapotban lévő férfi fejjel csapódott egy rendőrautóba Budapesten: videóhttp://www.life.hu/news/20181015-egy-bodult-allapotban-levo-ferfi-fejjel-csapodott-egy-rendorautoba-budapesten-video.htmlSokkoló felvételeket készített egy autós, aki rögzítette, miként csapódik egy bódult állapotban lévő autós egy rendrőautóba Budapesten, fényes nappal.News--Igazi őszi időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20181014-igazi-oszi-idore-szamithatunk-a-heten.htmlA hirtelen jött hideg után az utóbbi napokban igazi vénasszonyok nyarában lehetett részünk. Íme néhány fontos információ az elkövetkező napok időjárását illetően. News--Évente ötvenezer forintot dob ki egy magyar család az ablakonhttp://www.life.hu/news/20181013-evente-otvenezer-forintot-dob-ki-egy-magyar-csalad-az-ablakon.htmlRengeteg pénzt dobunk ki az ablakon azért, mert nem tároljuk megfelelően élelmiszereinket a hűtőszekrényben. NewsOrigoBudapesti felüljáróról ugrott le egy férfihttp://www.life.hu/news/20181013-budapesti-feluljarorol-ugrott-le-egy-ferfi.htmlJárőrözés közben egy zavart férfit vettek észre a rendőrök a X. kerületben a vasúti felüljáró szélén. NewsThinkstockFacebookon élőzött a férfi vezetés közben: borzasztó tragédiát okozotthttp://www.life.hu/news/20181013-facebookon-elozott-a-ferfi-vezetes-kozben-borzaszto-tragediat-okozott.htmlVezetés közben indított élő videót az egyik sofőr a romániai Temesvár közelében: tragédia lett a vége. News--Hétvégén is folytatódik a napsütéses, őszi időhttp://www.life.hu/news/20181013-hetvegen-is-folytatodik-a-napsuteses-oszi-ido.htmlBár a szombati munkanap miatt nagyon sokan dolgoznak ma, a kellemes őszi idő holnap is folytatódik. Érdemes lesz kimenni a szabadba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.