A DNS vizsgálat eredményére várnak a soroksári gyilkosság nyomozói

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
vizsgálat R. Szilveszter rendőrség Gyurik Krisztina ügyvéd nyomozás DNS Soroksár soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-ban megölt soroksári futó nő ügyében újabb bizonyíték merült fel. Ám perdöntő DNS-vizsgálat eredményére egyelőre várni kell. 

Gyurik Krisztinát 2013-ban gyilkolta meg valaki kocogás közben. A soroksári gyilkosság ügyében még mindig nyomoz a rendőrség, a gyanúsított R. Szilveszter már börtönben van. Jelenleg egy perdöntő vizsgálat eredményére várnak.

A Blikk cikke szerint a helyszínen megtalálták a nő telefonjának tokját, melyen spermium nyomai voltak, a testen azonban vér és izzadtság. Jelenleg a DNS-vizsgálat tart.

Még mindig nem tisztázott, ki ölte meg Gyurik Krisztinát, a soroksári családanyát Forrás: Bors/Fejér Bálint

"Védencemnél először az úgynevezett egyszerűbb DNS-vizsgálatot végezték el, amelynek a lényege, hogy egy pálcára rögzített vattával a szájából nyernek mintát" – mondta a lapnak dr. Lichy József, R. Szilveszter ügyvédje.

"Később átesett vérvételen is, ennek még nem érkezett meg az eredménye. Jelenleg a hemogenetikus véleményét várjuk, hiszen a spermiumot illetően csak az tud minden kétséget kizáró választ adni. Így még az is elképzelhető, hogy a telefontokon talált maradványok nem is R. Szilvesztertől származnak, ami alapjaiban változtathatja meg az ügyet" - folytatta az ügyvéd.

Fül nélkül született a nyuszi, imádja az internethttp://www.life.hu/news/20181016-ful-nelkul-szuletett-a-nyuszi-imadja-az-internet.htmlMimi fülek nélkül, három lábbal jött a világra. Gazdája felkarolta és a kis állat most boldogan éli nyusziéletét. NewsOrigoFutás közben támadták meg a magyar sportolónőt: szexuális cselekedetre akarták kényszerítenihttp://www.life.hu/news/20181016-futas-kozben-tamadtak-meg-a-magyar-sportolonot-viktoriat.htmlFutás közben támadtak meg egy magyar sportolónőt, Viktóriát: megverték és szexuális cselekedetre akarták kényszeríteni. Facebook-oldalán számolt be az őt ért borzalmakról. NewsOrigoEkkor szakad vége a kellemes, napsütéses időnekhttp://www.life.hu/news/20181016-ekkor-szakad-vege-a-kellemes-napsuteses-idonek.htmlLassan vége szakad a vénasszonyok nyarának, hétvégén lehűlés kezdődik. News--Lecsapott Portugáliára a trópusi viharrá szelídült Leslie hurrikán 175 km/órás széllökésekkelhttp://www.life.hu/news/20181016-lecsapott-portugaliara-a-leslie-175-km-oras-szellokesekkel.htmlHatalmas erővel csapott le a Leslie hurrikán Portugáliára: 175 km/órás széllel és heves esőzésekkel pusztított. News--Fedetlen keblekkel vonultak utcára a nők Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20181015-fedetlen-keblekkel-vonultak-utcara-a-nok-mexikoban.htmlFélpucéran vonultak az utcára a nők Mexikóban. Tették mindezt azért, hogy a női jogokért tüntessenek. NewsOrigoDél-Karolina államban UFO-roncsot moshatott partra a vízhttp://www.life.hu/news/20181015-delkarolina-allamban-uforoncsot-moshatott-partra-a-viz.htmlA járókelők is értetlenül álltak az előtt a tárgy előtt, amelyet Dél-Karolinában mosott partra a víz. Többek szerint földönkívüliek lehetnek a dologban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.