Ekkor szakad vége a kellemes, napsütéses időnek

Forrás: MTI/Komka Péter -
csapadék napsütés időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan vége szakad a vénasszonyok nyarának, hétvégén lehűlés kezdődik.

Még pár napig élvezhetjük a kellemes, napsütéses időt, de már egyre több felhő jelenik meg az égen. A Köpönyeg azt írja, kedden a Dunántúlon változóan felhős lesz az ég, míg keleten szinte zavartalan napsütésre számíthatunk. A délkeleti szél megélénkül. 0 és 11 fok között alakul a hőmérséklet reggel, délután 22 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntekig még folytatódik az eseménytelen, változóan felhős idő többórás napsütéssel, csapadék nélkül. Marad a 21-22 fok körüli csúcsérték.

Lassan megérkezik hazánkba az igazi ősz Forrás: MTI/Komka Péter

A változás hétvégén kezdődik, lehűlés várható, a megerősödő északnyugati széllel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: vasárnapra 13 és 19 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

A hosszabb távú előrejelzés szerint jövő héten már igen sok csapadékkal is számolnunk kell.

Lecsapott Portugáliára a trópusi viharrá szelídült Leslie hurrikán 175 km/órás széllökésekkelhttp://www.life.hu/news/20181016-lecsapott-portugaliara-a-leslie-175-km-oras-szellokesekkel.htmlHatalmas erővel csapott le a Leslie hurrikán Portugáliára: 175 km/órás széllel és heves esőzésekkel pusztított. News--Dél-Karolina államban UFO-roncsot moshatott partra a vízhttp://www.life.hu/news/20181015-delkarolina-allamban-uforoncsot-moshatott-partra-a-viz.htmlA járókelők is értetlenül álltak az előtt a tárgy előtt, amelyet Dél-Karolinában mosott partra a víz. Többek szerint földönkívüliek lehetnek a dologban. News--Fedetlen keblekkel vonultak utcára a nők Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20181015-fedetlen-keblekkel-vonultak-utcara-a-nok-mexikoban.htmlFélpucéran vonultak az utcára a nők Mexikóban. Tették mindezt azért, hogy a női jogokért tüntessenek. NewsOrigoBerohant a metróalagútba az Astoriánál egy fiatalhttp://www.life.hu/news/20181015-berohant-a-metroalagutba-az-astorianal-egy-fiatal.htmlNagy felfordulást okozott egy zavart fiatal szombaton: beruhant az Astoriánál a metróalagútba. NewsOrigoHalálos baleset: gázolt a HÉV a Gubacsi hídnálhttp://www.life.hu/news/20181015-halalos-baleset-gazolt-a-hev-a-gubacsi-hidnal.htmlReggel gázolt el egy embert a HÉV a Gubacsi hídnál: a helyszínen az életét vesztette. News--Egy bódult állapotban lévő férfi fejjel csapódott egy rendőrautóba Budapesten: videóhttp://www.life.hu/news/20181015-egy-bodult-allapotban-levo-ferfi-fejjel-csapodott-egy-rendorautoba-budapesten-video.htmlSokkoló felvételeket készített egy autós, aki rögzítette, miként csapódik egy bódult állapotban lévő autós egy rendrőautóba Budapesten, fényes nappal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.