Néhány napos újszülöttet találtak holtan Csíkszeredán

Forrás: Thinkstock -
halál Románia Csíkszereda újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halott újszülöttet találtak Romániában, egy játszótér közeli padnál. A csecsemő néhány napos lehetett, keresik az édesanyját.

A Hargita megyei rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy sikerüljön azonosítani annak a néhány napos kisbabának az édesanyját, akit nemrég Csíkszeredában találtak egy játszótér közeli padnál. A csecsemő be volt bugyolálva, mikor egy nő megtalálta, aki értesítette is a hatóság embereit. A gyermek már nem volt életben, de ennél több információt nem közölt az esetről Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő a Maszollal.

Halott újszülöttet találtak Csíkszeredában - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Futás közben támadták meg a magyar sportolónőt: szexuális cselekedetre akarták kényszerítenihttp://www.life.hu/news/20181016-futas-kozben-tamadtak-meg-a-magyar-sportolonot-viktoriat.htmlFutás közben támadtak meg egy magyar sportolónőt, Viktóriát: megverték és szexuális cselekedetre akarták kényszeríteni. Facebook-oldalán számolt be az őt ért borzalmakról. NewsOrigoA DNS vizsgálat eredményére várnak a soroksári gyilkosság nyomozóihttp://www.life.hu/news/20181016-a-dns-vizsgalat-eredmenyere-varnak-a-soroksari-gyilkossag-nyomozoi.htmlA 2013-ban megölt soroksári futó nő ügyében újabb bizonyíték merült fel. Ám perdöntő DNS-vizsgálat eredményére egyelőre várni kell. News--Lecsapott Portugáliára a trópusi viharrá szelídült Leslie hurrikán 175 km/órás széllökésekkelhttp://www.life.hu/news/20181016-lecsapott-portugaliara-a-leslie-175-km-oras-szellokesekkel.htmlHatalmas erővel csapott le a Leslie hurrikán Portugáliára: 175 km/órás széllel és heves esőzésekkel pusztított. News--Berohant a metróalagútba az Astoriánál egy fiatalhttp://www.life.hu/news/20181015-berohant-a-metroalagutba-az-astorianal-egy-fiatal.htmlNagy felfordulást okozott egy zavart fiatal szombaton: beruhant az Astoriánál a metróalagútba. NewsOrigoHalálos baleset: gázolt a HÉV a Gubacsi hídnálhttp://www.life.hu/news/20181015-halalos-baleset-gazolt-a-hev-a-gubacsi-hidnal.htmlReggel gázolt el egy embert a HÉV a Gubacsi hídnál: a helyszínen az életét vesztette. News--Egy bódult állapotban lévő férfi fejjel csapódott egy rendőrautóba Budapesten: videóhttp://www.life.hu/news/20181015-egy-bodult-allapotban-levo-ferfi-fejjel-csapodott-egy-rendorautoba-budapesten-video.htmlSokkoló felvételeket készített egy autós, aki rögzítette, miként csapódik egy bódult állapotban lévő autós egy rendrőautóba Budapesten, fényes nappal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.