Megszólalt a brutális támadás után: részletesen mesélt a szörnyűségről Makai Viktória

Makai Viktória futónő nemi erőszak támadás testi sértés kényszerítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futás közben támadta meg egy férfi Makai Viktóriát, a hétszeres magyar bajnok futónőt. A támadó szexet akart, a legrosszabtól Viktóriát a férje mentette meg. A futónő részletesen mesélt a támadásról a Borsnak.

Már hazafelé tartott vasárnap este Makai Viktória, amikor Budapest X. kerületében, a Jászberényi út mellett egy férfi a földre rántotta, majd meg akarta erőszakolni. A támadó ököllel ütötte az arcát, majd a hajánál fogav rángatta egy erdős területre.

"Az esti órákban, a lakóhelyünk közelében egy kivilágított helyen futottam. Egyik oldalon autóút, a másikon lakott terület. Nem voltak már járókelők, ez amúgy sem egy forgalmas rész. Egyszer csak azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem. Hátranéztem, és körülbelül száz méterre jött egy férfi. Kicsit lendületesebb iramra kapcsoltam, de pár pillanat múlva, amikor hátranéztem, már nagyon közel volt, konkrétan rohant utánam" - kezdte a történetet a 38 éves Viktória, aki akkor úgy döntött, félreáll és elengedi a férfit.


"De azzal a lendülettel lerántott a földre. Ösztönösen elkezdtem ordítani, segítséget kérni, de senki nem hallotta. Erre ököllel elkezdte ütni az arcomat. Úgy leszorított, hogy nem kaptam levegőt. Mondtam neki, nagyon fáj, és megkérdeztem, mit akar tőlem. Azt válaszolta: „Szexet akarok, úgyhogy kussolj és ne nézz rám!". Ordítani nem mertem, attól féltem, agyonver, csak odaintettem a vezetônek, aki azonban nem állt meg. Amikor odaértünk az erdős rész szélére, egy áruház oldalánál nekemesett. Nem szeretnék részletekbe belemenni, de a szexuális erőszak csak azért nem tudott megvalósulni, mert nem volt optimális erekciója a támadónak. Voltak viszont egyéb szexuális kényszerítő eszközei, ezzel tudtam húzni az időt, és csak abban bíztam, valaki a segítségemre siet. Laci is futni volt a barátjával egy másik, rövidebb útvonalon. Amikor végzett, utánam jött. El sem tudom mondani, mennyire jó érzés volt, amikor meghallottam a hangját. Lekapta rólam a férfit, aki ezután menekülőre fogta. A férjem kiállt az útra leinteni egy autót, a tizedik meg is állt... Hívták a mentőt, a rendőrséget, amely forró nyomon volt, miután a támadó menekülés közben otthagyta a hátizsákját és a gatyáját"
- mondta Viktória, akit jelenleg kórházban ápolnak, amit nem is bán, mert nem szeretné, ha a gyermekei így látnák. A szemes sérült meg, a körülményekhez képest jól van.

A Borstól megkeresték a rendőrséget is. Azt közölték, hogy "a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként az elkövetőt a bejelentéstől számított másfél órán belül lakcímén elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Hozzátették, a gyanúsítottat a nyomozóhatóság őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására".

Az olasz autópályán sétált meztelenül egy magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181016-az-olasz-autopalyan-setalt-meztelenul-egy-magyar-no.htmlMindössze egy rövid kabátot és egy szemüveget viselt az a magyar nő, aki éjszaka az olasz autópályán sétált szinte teljesen anyaszült meztelenül. Az intézkedő rendőrökre is rátámadt. News--Fül nélkül született a nyuszi, imádja az internethttp://www.life.hu/news/20181016-ful-nelkul-szuletett-a-nyuszi-imadja-az-internet.htmlMimi fülek nélkül, három lábbal jött a világra. Gazdája felkarolta és a kis állat most boldogan éli nyusziéletét. NewsOrigoNéhány napos újszülöttet találtak holtan Csíkszeredánhttp://www.life.hu/news/20181016-nehany-napos-ujszulottet-talaltak-holtan-csikszeredan.htmlHalott újszülöttet találtak Romániában, egy játszótér közeli padnál. A csecsemő néhány napos lehetett, keresik az édesanyját. NewsThinkstockÍgy fizess okosan, gyorsan, biztonságosan! http://www.life.hu/news/hirdetes/20181016-okosan-vasarolj.htmlVásárlásnál nem kell többé a bankkártyádat keresgélned, helyette elég, ha előkapod a telefonodat, hiszen már a mobiloddal is fizethetsz a boltokban. A mobiltárcás fizetés egyszerű, gyors és biztonságos módja a fizetésnek. Magyarországon 2016 óta érhető el újgenerációs megoldás, de sokan vannak még, akik nem ismerik, vagy kissé tartanak tőle. Most elhúzzuk a függönyt, és megnézzük hogyan, mikor és miért érdemes ezt választanod.HirdetésA DNS vizsgálat eredményére várnak a soroksári gyilkosság nyomozóihttp://www.life.hu/news/20181016-a-dns-vizsgalat-eredmenyere-varnak-a-soroksari-gyilkossag-nyomozoi.htmlA 2013-ban megölt soroksári futó nő ügyében újabb bizonyíték merült fel. Ám perdöntő DNS-vizsgálat eredményére egyelőre várni kell. News--Futás közben támadták meg a magyar sportolónőt: szexuális cselekedetre akarták kényszerítenihttp://www.life.hu/news/20181016-futas-kozben-tamadtak-meg-a-magyar-sportolonot-viktoriat.htmlFutás közben támadtak meg egy magyar sportolónőt, Viktóriát: megverték és szexuális cselekedetre akarták kényszeríteni. Facebook-oldalán számolt be az őt ért borzalmakról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.