Megváltozik az időjárás a hosszú hétvégére

Forrás: Thinkstock -
eső hideg időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan búcsút kell mondanunk a szép időnek, a hosszú hétvégére alaposan elromlik az időjárás.

Az Országos Meteorológia Szolgálat szerint csütörtökre térségünk fölé helyeződik egy hidegörvény. A változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett nyugaton több, keleten kevesebb napsütés valószínű, elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 18 és 23 fok között alakul.

Szépen-lassan elromlik az idő Forrás: Thinkstock

A Köpönyeg a folytatásról azt írja, pénteken északnyugatira fordul a szél, és ezzel megkezdődik a hűvösebb levegő beáramlása hazánk térségébe. Pénteken még 21, szombaton 19, vasárnap már csak 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Számottevő csapadék egyelőre nem valószínű.

A hosszabb távú előrejelzések azt mutatják, a jövő hét első napjaiban tovább csökken majd a hőmérséklet, kedden az eddigieknél barátságtalanabb idővel számolhatunk.

Emberszerű lény vergődött a tengerben Kaliforniábanhttp://www.life.hu/news/20181017-emberszeru-leny-vergodott-a-tengerben-kaliforniaban.htmlEmberre, sellőre és titokzatos tengeri lényre is hasonlít a szemtanúk szerint az a furcsa teremtmény, amit Kaliforniában, Huntinton Beach-en vettek videóra. News--Négyzet alakú ufót látott egy férfi a NASA felvételeinhttp://www.life.hu/news/20181017-negyzet-alaku-ufot-latott-egy-ferfi-a-nasa-felvetelein.htmlScott Waring önjelölt ufókutató rendszeresen böngészi a NASA felvételeit. Úgy véli, már másodszorra látta ugyanazt a különös, négyzet alakú testet, melyről úgy véli, csakis földönkívüli lehet. News--Kutatók szerint egyes gének képesek újraéledni a halál utánhttp://www.life.hu/news/20181017-kutatok-szerint-egyes-genek-kepesek-ujraeledni-a-halal-utan.htmlNincs is olyan ember, akit ne izgatna a kérdés: vajon létezik élet a halál után? A Washingtoni Egyetem kutatói most elkezdtek ez ügyben vizsgálódni. News--Az időutazó szerint tíz év múlva bárki utazhat majd az időbenhttp://www.life.hu/news/20181017-az-idoutazo-szerint-tiz-ev-mulva-barki-utazhat-majd-az-idoben.htmlÚjabb magát időutazónak valló férfi bukkant fel az erre specializálódott Apex TV-nél. A csodabogár azt állítja, hogy 10 év múlva bárki utazhat az időben, nem sokkal utána pedig egy kis apokalipszisre is sor kerül. De semmi pánik, túléljük. NewsOrigoÍgy kellene valójában a sajtreszelőt használni: videóhttp://www.life.hu/news/20181017-igy-kellene-valojaban-a-sajtreszelot-hasznalni.htmlA világ legegyszerűbb dolga a sajtreszelés, legalábbis ezt gondolhatnánk, de most kiderült, hogy egész eddigi életünkben rosszul csináltuk: így kellene. NewsOrigoAz olasz autópályán sétált meztelenül egy magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181016-az-olasz-autopalyan-setalt-meztelenul-egy-magyar-no.htmlMindössze egy rövid kabátot és egy szemüveget viselt az a magyar nő, aki éjszaka az olasz autópályán sétált szinte teljesen anyaszült meztelenül. Az intézkedő rendőrökre is rátámadt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.