Különös háromszög jelent meg a sivatagban: ufók művelhették

fotó háromszög ufó sivatag földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyméretű háromszöget fedeztek fel a Google Earth felvételein a nevadai sivatagban. Azonnal elindult a találgatás: vajon ufó szállt le valamikor ezen a területen?

Egy méretes háromszöget szúrtak ki a Google Earth felvételein a nevadai sivatagban – számolt be róla a DailyStar. Méreteit tekintve hatalmas: minden oldaláról 1,2 kilométer hosszú. Úgy vélik, ez a furcsa képződmény nem mostanában jelent meg, valószínűleg jó ideje ott van.

Az erről készült felvétel villámgyorsan terjed az interneten és az ufó-hívők nagyon lelkesek, meg vannak róla győződve, hogy az egész földönkívüliek műve: talán leszállt itt egy repülőcsészealj.

Pontosan úgy néz ki, mintha egy űrhajó parkolt volna itt. Csak az azóta eltelt évek során valamelyes betemetődött a hely" – írja egy hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.