A szülők szerint akadályozza a bírósági ügyet a veronai baleset buszsofőrje

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Handout / Polizia Di Stato -
Verona veronai buszbaleset bíróság busz sofőr per buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdődik a veronai buszbalesettel kapcsolatos per és az elhunyt gyermekek szülei attól tartanak, az egyik vádlott, a busz sofőrje nem fog elmenni a tárgyalásra.

Hamarosan kezdődik a veronai buszbalesettel kapcsolatos per. Mint ismeretes, a 17 halálos áldozatot követelő tragédia okozásával hat embert vádolnak: a busz vezetőjét, valamint 5 olasz mérnököt.

A Bors azt írja, az elhunyt gyermekek szülei attól tartanak, a sofőr, V. János nem fog megjelenni a bíróságon.

Az egész olasz bírósági ügyet akadályozza. Kapott egy kijelölt olasz védőt, aki sokszor próbálta elérni, de nem sikerült neki, ezért vissza akarja adni az ügyet. A törvények értelmében új védőt kell kirendelni, ami plusz három hónap csúszást jelent."

A szülők szerint a sofőr csak húzza az időt Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Handout / Polizia Di Stato
A győri rendőrök flashmobbal kampányoltak a baelsetmegelőzés mellett: videóhttp://www.life.hu/news/20181019-a-gyori-rendorok-flashmobbal-kampanyoltak-a-baelsetmegelozes-mellett.htmlRendőrök perdültek táncra a győri Városháza előtt, méghozzá jó cél érdekében: flashmobbal hícvták fel a figyelmet arra, vigyázzunk egymásra az utakon. NewsOrigoSzombatra itt a hidegfront: időjáráshttp://www.life.hu/news/20181019-szombatra-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlPénteken még jó idő lesz - bár eső előfordulhat - de az előrejelzések szerint ezzel vége is a vénasszonyok nyarának és itt az igazi ősz. NewsOrigoKülönös háromszög jelent meg a sivatagban: ufók művelhettékhttp://www.life.hu/news/20181018-kulonos-haromszog-jelent-meg-a-sivatagban-ufok-muvelhettek.htmlNagyméretű háromszöget fedeztek fel a Google Earth felvételein a nevadai sivatagban. Azonnal elindult a találgatás: vajon ufó szállt le valamikor ezen a területen? NewsOrigoTwitteren osztják meg az emberek, milyen kedvesség érte őket idegenektőlhttp://www.life.hu/news/20181018-twitteren-osztjak-meg-az-emberek-milyen-kedvesseg-erte-oket-idegenektol.htmlSzívmelengető kihívás terjed a Twitteren: az emberek megosztják azokat a kedves dolgokat, amelyeket teljesen idegen emberek tettek értük. NewsThinkstockMegkéselte majd megsütötte unokáját egy nagymama Amerikában (18+)http://www.life.hu/news/20181018-megkeselte-majd-megsutotte-unokajat-egy-nagymama-amerikaban.htmlA nagymamája vigyázott a 20 hónapos kislányra, amikor egyelőre ismeretlen okokból brutálisan kegyetlenül meggyilkolta a kicsit. A 48 éves nőt letartóztatták. NewsOrigoVV Fanni-ügy: a kötélen talált harmadik DNS nem B. László családtagjaiéhttp://www.life.hu/news/20181018-vv-fanni-ugy-a-kotelen-talalt-harmadik-dns-nem-b-laszlo-csaladtagjaie.htmlÚgy vélik, a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nem egyedül követte el tettét, erre utal az is, hogy az autóban talált kötélen egy harmadik, ismeretlen DNS-t is találtak: a feltételezett gyilkos családtagjaitól vettek mintát, most megérkezett a vizsgálat eredménye. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.