Szombatra itt a hidegfront: időjárás

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken még jó idő lesz - bár  eső előfordulhat - de az előrejelzések szerint ezzel vége is a vénasszonyok nyarának és itt az igazi ősz. 

Szombaton egy hidegfront érkezhet feltámadó északi-északnyugati széllel, viszont számottevő csapadék nélkül. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés is, a jövő héten pedig már bőven 20 fok alá csökken a hőmérséklet, a legmagasabb nappali értékek 10-11 fok között lesznek.

Forrás: Thinkstock

Kellemes őszi idő várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20181004-kellemes-oszi-ido-varhato-a-hetvegere-oktober-idojaras.htmlThinkstockEgy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--50 millió Facebook-fiókot törtek felhttp://www.life.hu/news/20180929-50-millio-facebookfiokot-tortek-fel.html50 millió Facebook-felhasználó fiókjához fértek hozzá hekkerek egy biztonsági rés miatt – írja a New York Times a cég közlése alapján. NewsOrigoSzeptember 27-től jobb idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180922-szeptember-27tol-jobb-ido-varhato-de-reggel-este-huvos-lesz.htmlAz előrejelzések szerint a jövő héten sem lélegezhetünk fel: hétfőn ugyanis még egy hidegfront éri el hazánkat, ez is erős széllel és csapadékkal. NewsOrigoMeghalt a Chas And Dave nevű zenekar sztárja, Chas Hodgeshttp://www.life.hu/news/20180923-meghalt-a-chas-and-dave-nevu-zenekar-sztarja-a-74-eves-chas-hodges.htmlMeghalt a Chas And Dave nevű zenekar sztárja, a 74 éves Chas Hodges szombat reggel. A zenésznek nyelőcsőrákja volt. A szomorú hírről a zenekar a közösségi oldalán számol be. News--Súlyos baleset Bosodban: egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült http://www.life.hu/news/20180922-sulyos-baleset-hernadkakon-egy-gyermek-meghalt-ketto-sulyosan-megserult.htmlHernádkakon egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.