12 éves kislány megerőszakolásával vádolják Justin Crawford amerikai focistát

orális szex nemi erőszak Justin Crawford erőszak pedofilia amerikai foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal vádolja a Georgia állami rendőrség Justin Crawfordot, az Atlanta Falcons amerikaifutball-csapat egykori játékosát, hogy orális szexre kényszerített és megerőszakolt egy 12 éves kislányt. A 23 éves férfit szombaton le is tartóztatták.

A kislány az édesanyjának mondta el, hogy mit tett vele a sportoló: orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta. Crawford először mindent tagadott, majd azt állította, hogy a lány ötlete volt az egész. A nemi erőszak mellett a sportolót vérfertőzéssel is vádolja a rendőrség, így nagy valószínűséggel a gyermekkel rokoni kapcsolatban állnak – írja a hvg.hu.

Időjárás: hűvösebb és szelesebb idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181022-idojaras-huvosebb-es-szelesebb-ido-varhato-a-jovo-heten.htmlHűvösebb, szelesebb idő várható a jövő héten. Napsütés is lehet, de többször előfordulhatnak záporok is. Helyenként 0 fok is lehet majd, napközben pedig csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, de a hétvégén néhol ismét 20 fokig melegedhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. News--Beszakadt a padló, több mint harmincan megsérültek egy dél-karolinai lakópark klubjábanhttp://www.life.hu/news/20181022-beszakadt-a-padlo-tobb-mint-harmincan-megserultek-egy-delkarolinai-lakopark-klubjaban-1.htmlTöbb mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több amerikai televízió is. News--Itt a hidegfront: az egész országra figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20181021-itt-a-hidegfront-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlEgészen bizonyos: szombaton véget ért a vénasszonyok nyara és vasárnap reggelre beköszöntött az igazi ősz. Esik, fúj, és a levegő is lehűlt. News--Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzbenhttp://www.life.hu/news/20181021-ketten-meghaltak-egy-kaposvari-lakastuzben-egy-embert-le-tudtak-hozni.htmlKét ember meghalt lakástűzben Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály utca egyik társasházában - tájékoztatta vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. News--Stephen Hawking Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyve tele van előrejelzésekkelhttp://www.life.hu/news/20181020-stephen-hawking-utolso-konyve-tele-van-elorejelzesekkel.htmlLondonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. Az elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, többek közt arról, létezik-e szerinte Isten vagy hogy léteznek-e más intelligens lények az univerzumban. Stephen Hawking szerint a Földet egy napon a szuperemberek generációja lakja majd, akik szerinte a jómódú emberek közül kerülnek ki, akik képesek lesznek a saját és a gyermekeik DNS-ét is szerkeszteni, hogy ellenállóbbak legyenek a betegségekkel szemben, és erősebb legyen a fizikumuk. News--Ilyen időjárás várható a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181019-ilyen-idojaras-varhato-a-hosszu-hetvegen.htmlA hosszú hétvégén alapvetően változóan felhős időre számíthatunk, és megkezdődik a lehűlés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.