Kiderült: ezért nem bukott le korábban a soroksári futónő gyilkosa

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
rendőrség Soroksár soroksári gyilkosság hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltételezések szerint a rendőrség hibázhatott akkor, amikor a meggyilkolt soroksári futónő mobiljának adatait nem vitték be a rendszerbe.

Mint arról beszámoltunk, egy negyvenéves, büntetését börtönben töltő férfit gyanúsítanak a 2013-as soroksári gyilkossággal, az áldozat, Krisztina telefonját ugyanis nemrég megtalálták R. Szilveszter cellájában. A Blikk azt írja, a rendőrség hibázhatott akkor, amikor a futónő mobiljának gyári számát nem regisztrálták a rendszerben, így ugyanis sokkal hamarabb megoldódhatott volna az ügy.

A lap szerint Krisztina férje hiába adta át még a nyomozás legelején a telefon papírjait a rendőrségnek, az illetékes rendőr nem vitte azt be a rendszerbe. Így amikor az R. Szilveszternél talált eszköz adatait vették fel, nem derült ki az azonosság.

Öt éve gyilkolták meg Gyurik Krisztinát Forrás: Bors/Fejér Bálint

Miután kiderült számomra, hogy az áldozat telefonját találták meg védencem letétjében, azt hittem, Siófokon hibáztak, mert nem futtatták át a gyári számokat a központi nyilvántartásban. Múlt héten azonban bent jártam Szilveszternél a börtönben, és ő elmondta, hogy Siófokon szabályszerűen jártak el, csak éppen a gép semmit sem jelzett. Ebből arra következtetek, hogy Krisztina mobiljának adatai nem voltak rögzítve a rendőrségen. Nemcsak erről beszéltem az ügyfelemmel, abban is megállapodtunk, hogy továbbra sem tesz vallomást. Ha azonban bebizonyosodik, hogy valóban nála volt az áldozat telefonja, erre vonatkozólag beszélni akar a nyomozóknak” – árulta el dr. Lichy József ügyvéd.

Időjárás: figyelmeztetést adtak ki az egész országra a viharos szél miattthttp://www.life.hu/news/20181024-idojaras-figyelmeztetest-adtak-ki-az-egesz-orszagra-a-viharos-szel-miattt.htmlA viharos szél veszélye miatt szerdára az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Mint kifejtették, nagyobb területen elsősorban az Észak-Dunántúlon, a Duna-Tisza-közén és a Dél-Alföldön kell óránkénti 70-90 kilométeres széllökésekre számítani. News--Hatalmas viharral érkezik az idei igazi őszhttp://www.life.hu/news/20181023-hatalmas-viharral-erkezik-az-idei-igazi-osz.htmlElkényeztetett minket az idei időjárás, legalábbis idáig: holnaptól ugyanis hatalmas viharokkal és széllökésekkel érkezik az igazi ősz és a hűvös idő. News--Elkészült a világ legbizarrabb és legfélelmetesebb hídja: Hongkongban található http://www.life.hu/news/20181023-elkeszult-a-vilag-legbizarabb-es-legfelelmetesebb-hidja.htmlElkészült a világ legbizarrabb hídja, a Hong Kong–Zhuhai–Macau. NewsOrigoMegkéselte, majd feldarabolta interneten megismert barátnőjét az orosz tinédzser (18+)http://www.life.hu/news/20181023-megkeselte-majd-feldarabolta-interneten-megismert-baratnojet-az-orosz-tinedzser.htmlKeresztülrepülte Oroszországot egy 16 éves fiú, hogy találkozzon egy interneten megismert lánnyal. A találkozó azonban szörnyű véget ért... NewsThinkstockMeghalt egy nő lakástűzben Bényénhttp://www.life.hu/news/20181022-meghalt-egy-no-lakastuzben-benyen.htmlMeghalt egy nő Bényén, amikor egy háromszintes családi ház egyik helyiségében tűz ütött ki hétfőn – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsOrigoElárverezik Stephen Hawking személyes tárgyainak egy részéthttp://www.life.hu/news/20181022-elarverezik-stephen-hawking-szemelyes-targyainak-egy-reszet.htmlA márciusban elhunyt világhírű elméleti fizikus, Stephen Hawking személyes tárgyaira, köztük doktori értekezésének aláírt példányára és egyik kerekesszékére is licitálhatnak az érdeklődők október végétől a Christie's aukciósház internetes árverésén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.