Titokzatos férfi állítja: Novozánszki VV Fanni holttestét elégették: az éjszakában ismert férfi utasítása volt

Forrás: police.hu -
holttest Novozánszki Fanni titokzatos férfi VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu több ízben is megírta, VV Fanni 2017 novemberében eltűnt, a rendőrség pedig néhány héttel később halottnak nyilvánította. Egy fiatal dunaújvárosi férfit tartóztattak le a lány megölése miatt, aki azóta is előzetesben van. Fanni holtteste közel egy év után sem került elő, hiába kérte a hatóság még az FBI segítségét is. Most azonban fordulat állhat be az ügyben: egy börtönben lévő, titkozatos férfi azt állítja, az egykori VV szereplő testét elégették. 

VV Fanni családjának ügyvédjét a közelmúltban egy férfi hívta fel, aki eddig sosem hallott részletekkel szolgált a fiatal lány megölésével és eltűnésével kapcsolatban. A titokzatos férfi börtönben ül, így az ügyvéd a rácsok mögött hallgatta ki őt.

Forrás: police.hu

„Nemrégiben hívott egy férfi, aki azt mondta, mindenképpen beszélnünk kell. Sokkolt, amit mondott: mindent tud Fanni ügyéről. Elárulta, hogy börtönben van, így a beszélgetést a rácsok mögött tudjuk folytatni. Nem is volt kérdés, hogy meglátogatom. Mint kiderült, nem én voltam az első, akit megkeresett: nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történt Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajongott Fanniért, imádta őt, és csak magának akarta. A lány halála estéjén felment Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el. A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik a testet. A rab elmondta, Fannit berakták egy autóba, és elhajtottak, hogy megszabaduljanak tőle. Valahol a határ környékén álltak meg”mesélte a Blikknek dr. Lichy József, a család ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.