Újabb kérdések merültek fel a soroksári gyilkossággal kapcsolatban

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
rendőrség nyomozás soroksári futónő soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy órákkal a gyilkosság után elmozdíthatták a soroksári futónő holttestét. Ez újabb kérdéseket vet fel.

Minden jel arra utal, hogy R. Szilveszter gyilkolta meg a soroksári futónőt 2013-ban, ugyanakkor a mai napig vannak homályos részletek az esettel kapcsolatban. A Bors azt írja, a vizsgálatok alapján a holttest sokáig a hátán feküdt, ám amikor rátaláltak, már hasra volt fordítva. Ebből arra következtet a rendőrség, hogy az elkövető órákkal később visszamehetett a gyilkosság elkövetésének helyszínére.

Öt éve történt a gyilkosság Forrás: Bors/Fejér Bálint

A férfi valószínűleg bizonyítékokat akart eltüntetni, így magával vitte a nő ruháit és telefonját. Mint ismeretes, utóbbit pár hete találták meg a gyanúsított cellájában.

DNS-maradványok azonban még így is maradtak a családanya testén, amelyek egyeztek R. Szilveszter genetikai információival.

A lap azt írja, a holttest megfordítása akár arra is utalhat, hogy a férfi már holtan talált a nőre, és csak az értékeit akarta elvenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.