Csendes, kedves embernek tartották ismerősei a budapesti futónő támadóját

Forrás: Makai Viktória/Facebook -
erőszak támadás futó futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismerősök és a szomszédok is megdöbbentek azon, hogy H. István támadt rá néhány hete a budapesti futónőre. A férfit csendes, kedves embernek ismerték.

Mint arról már beszámoltunk, néhány hete megtámadtak egy futónőt Budapest X. kerületében. Makai Viktóriát a támadója leteperte, és meg akarta erőszakolni. A férfit a rendőrség hamar elkapta, és most kiderült, hogy egy családapáról van szó.

A Bors azt írja, a 37 éves H. Istvánt kedves embernek ismerték az ismerősei, és el sem tudják képzelni, miért tett ilyet.

Soha nem akart rosszat senkinek. Ennek ellenére a korához képest jóval visszamaradottabb férfinak írnám le. Nem a személyiségével, inkább a felfogásával voltak problémák. Sokszor háromszor kellett neki elmondani a dolgokat. Régebben gyakran segített az utcabeli idős hölgyeknek is a ház körüli munkában, nem tudom elképzelni, miért tehetett ilyet" – nyilatkozta a lapnak egy közeli ismerőse.

Makai Viktóriát futás közben támadta meg a férfi Forrás: Makai Viktória/Facebook

István egy kétszintes családi házban élt a testvérével, az élettársával és másfél éves kislányával. A család néhány éve örökölte az ingatlant, amióta beköltöztek, csend és nyugalom volt rájuk jellemző.

István régebben alkalmi munkát végzett, de már hosszú ideje rendesen dolgozik. Zárkózottan élnek, főleg amióta az élettársa odaköltözött. Sokáig nem is tudtuk, hogy az asszony terhes, de a kisgyereket látszólag szépen nevelik, szoktam látni, ahogy a babakocsiban tolják a ház előtt" – mesélte egy megdöbbent szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.