Női melleket véleményeztek a mérkőzés szünetében a magyar tévések: videó

Forrás: Shutterstock -
baki Taróczy Balázs mellek tenisz Sport TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar sportkommentátorok női melleket elemeztek a meccs szünetében – a baj csak annyi, hogy ez adásba is került...

A Sport 2 tévécsatornán épp Roger Federer Marius Copil elleni meccsét adták, amikor elképesztő baki történt. A szünetben véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofon, és a nézők jól hallhatták, amint Taróczy Balázs és Kaplár F. József a mérkőzés lelátóján ülő hölgyek mellét véleményezte.

Műcici... Román csodák. Gyönyörű. Nem biztos, hogy műcici. De engem nem zavar" – hallatszik az internetre feltöltött videón.

Ambrus Attila szerint a hatóságok szívatják őt és a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-ambrus-attila-szerint-a-hatosagok-szivatjak-ot-es-csaladjat.htmlAmbrus Attila hiába fellebbezett, nem kaphatja vissza a jogosítványát úgy sem, hogy a mindennapokban nagy szüksége lenne az autójára. Egyelőre kénytelen sofőrt fogadni. TV + Sztárok--Elhunyt Erzsébet királynő utolsó corgijahttp://www.life.hu/sztarok/20181029-elhunyt-erzsebet-kiralyno-utolso-corgija.htmlKöztudott, hogy II. Erzsébet királynő rajong a corgi kutyusokért. Az elsőt még a 18. születésnapjára kapta, és azóta is folyamatosan voltak ilyen kutyái. Most azonban egyiküktől búcsút kellett vennie. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Liptai Claudia könnyek között beszélt édesanyja elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-sztarban-sztar-liptai-claudia-konnyek-kozott-beszelt-edesanyja-elveszteserol.htmlLiptai Claudia alig tudott megszólalni Tolvai Reni produkciója után a Sztárban sztár harmadik adásában. TV + Sztárok--Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show-műsor utolsó adására Tóth Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes. TV + Sztárok--Szőcs Renáta lett a Sztárban sztár újabb kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-szocs-renata-lett-a-sztarban-sztar-ujabb-kiesoje.htmlMár hatodik évadát éli a Sztárban sztár című show-műsor. A végső hajrában Szőcs Renáta Pintér Tiborral állt a színpadon, ám végül neki kellett hazamennie a nézők szavazatai alapján. TV + SztárokOrigoKukacokkal teli szendvicset kapott egy asszony New Jerseybenhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kukacokkal-teli-szendvicset-kapott-egy-asszony-new-jerseyben-dunkin-donut.htmlKrystle két szendvicset vásárolt a New Jerseyben található Dunkin Donut gyorsétteremben. Miután a fia megette az egyiket, ő is nekikezdett a sajátjának, de undorító látvány fogadta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.