mindenszentek Barta Sylvia időjárás November előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia elárulta, nagyon kellemes, az átlagosnál melegebb idő várható a hosszú hétvégén.

Barta Sylvia a TV2 műsorában elárulta, a következő napokban is folytatódik az ilyenkor szokásosnál melegebb idő. Szerencsére csapadékra sem nagyon kell számítani, így szinte biztosan nem fogunk elázni a temetőben mindenszentekkor.

Holnap gyönyörűen kisüt a nap, nagyon szép, csapadékmentes idő lesz. Csütörtökön még a holnapihoz képest is melegebb, de felhős idő lesz. Szerencsére azonban, amikor a legtöbben mennek a temetőbe, csapadéktól nem kell tartani. A mostani eső miatt felázott a talaj, így olyan cipőt érdemes felvenni, ami bírja a sarat. Feltámad majd a szél, ezért olyan mécsest vigyenek, amely bírja a szelet, és akár van egy kis kupakja is, mert kisebb zápor előfordulhat. Alapvetően az ilyenkor átlagosnál jóval enyhébb idő lesz."

Itt az év utolsó tízmilliószoros napjahttp://www.life.hu/news/20181030-itt-az-ev-utolso-tizmillioszoros-napja.htmlElérkezett az év utolsó tízmilliószoros napja, használd ki! NewsThinkstockKifakadt a soroksári futónő férjehttp://www.life.hu/news/20181030-kifakadt-a-soroksari-futono-ferje.htmlA meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során. News--Időjárás: hidegfront hoz esőt, szelethttp://www.life.hu/news/20181030-idojaras-hidegfront-hoz-esot-szelet.htmlBár nincs hideg, nem a mai nap időjárása lesz a kedvencünk. NewsOrigoNői melleket véleményeztek a mérkőzés szünetében a magyar tévések: videóhttp://www.life.hu/news/20181029-noi-melleket-velemenyeztek-a-merkozes-szuneteben-a-magyar-tevesek.htmlMagyar sportkommentátorok női melleket elemeztek a meccs szünetében – a baj csak annyi, hogy ez adásba is került... NewsOrigo20 fok felett lesz a nappali hőmérséklet a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181028-20-fok-felett-lesz-a-nappali-homerseklet-a-jovo-heten-oktober-vege-november-eleje.htmlSzombaton délután és vasárnap hajnalban megnőtt a melegrekord Magyarországon. Az előrejelzések szerint a jövő héten sem lesz okunk panaszra. NewsOrigoHajnalban is melegrekordot mértekhttp://www.life.hu/news/20181028-hajnalban-is-melegrekordot-mertek-2018-oktober-28.htmlVasárnapra virradóra a legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord is megdőlt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.