Símaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családját

Forrás: Shutterstock -
betörés Tata család rablás milliárdos kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcmillió forintnyi készpénzzel és ékszerrel távoztak a helyszínről a rablók, akik még 2017-ben rabolták ki az egyik magyar milliárdost és családját. Az egyik gyanúsítottat elfogták, tagadja a vádakat. 

Öt símaszkos férfi tört be még 2017 márciusában Tatán az egyik magyar milliárdos házába. A luxuslakóparkban élő négytagú családot a földre kényszerítették, majd a széf kódját követelték - írja a Bors.

A gyerekek kezét összekötözték, majd egyikükét késsel meg is szurkálták, hogy bebizonyítsák: nem viccelnek. Ha nem kapják meg, amit akarnak, megölik. Végül a családot a biliárdszobába zárták, a kilincset is leszerelték. Az édesapának sikerült egy dugóhúzóval kiszabadítania a családját. A rablók nyolcmillió forintnak megfelelő készpénzt és ékszert vittek el.

Símaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családját (a kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A bandából csak egy férfit sikerült elkapni fél évvel később, a többiek kiléte egyelőre rejtély. H. Tamást tegnap vezették elő a börtönből. A Tatabányai Törvényszéken előkészítő ülést tartottak, a férfi minden vádat tagad, vallomást nem tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.