Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás köd figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A szokásosnál melegebb napok után lassan, de biztosan visszatér az ilyenkor megszokott hűvösebb, őszies idő. Ennek első jele, hogy hétfőre Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ködös napok következnek Forrás: MTI/Komka Péter

A Köpönyeg azt írja, hétfőtől szerdáig reggelente párás, napközben változóan felhős időre számíthatunk. Csapadék továbbra sem hullik. Néhol tartós lehet a ködfelhőzet. A délkeleti szél élénk marad. A hőmérséklet fokozatosan csökken.

Péniszétől is megszabadulna a férfi, aki korábban az orrát és füleit is levágatta (18+)http://www.life.hu/news/20181103-peniszetol-is-megszabadulna-a-ferfi-aki-korabban-az-orrat-es-fuleit-is-levagatta.htmlTervei szerint hamarosan a péniszétől is megszabadul az a kolumbiai férfi, aki úgy szeretne élni, mint egy élő csontváz. NewsOrigoÚjabb melegrekord dőlt meg: 15 fok volt hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181103-ujabb-melegrekord-dolt-meg-15-fok-volt-hajnalban-budapesten.htmlA fővárosi és az országos legmagasabb minimum-hőmérsékleti rekord is megdőlt szombatra virradóra - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/news/20181103-jean-todt-nyilatkozott-michael-schumacher-forma1-vilagbajnok-allapotarol.htmlMichael Schumacher 2013 telén szenvedett síbalesetet. Az állapotáról és a kezelésekről eleinte a sajtó részletesen beszámolt, ám az utóbbi években tulajdonképpen egyetlen érdemi információ nem látott napvilágot róla. Most barátja, Jean Todt nyilatkozott a The Timesnak, de ettől sem lettünk okosabbak. News--Egy Facebook-bejegyzés miatt rúgták ki a gondnokothttp://www.life.hu/news/20181103-egy-facebook-bejegyzes-miatt-rugtak-ki-a-gondnokot.htmlFacebook-bejegyzésben becsmérelte a vezetőséget a gondnok: kirúgták az iskolából. NewsOrigoKutyája harapta le a péniszét egy férfinak, aki mogyoróvajjal kente be magát: életveszélyes állapotban szállították kórházbahttp://www.life.hu/news/20181102-kutyaja-harapta-le-peniszet-a-ferfinak-aki-mogyorovajjal-kente-be-magat-eletveszelyes-allapotban.htmlA saját kutyája harapta le egy férfinak a péniszét, aki mogyoróvajjal kente be magát. News--Emberi húst tálaltak fel egy thaiföldi étteremben: egy 61 éves férfi testét szolgálták felhttp://www.life.hu/news/20181102-emberi-hust-talaltak-fel-egy-thaifoldi-etteremben-egy-61-eves-ferfi-testet-szolgaltak-fel.htmlSokkoló dolog történt egy thai vegetáriánus étteremben: egy vendég húst talált az ételében. Miután felháborodva jelentette az esetet, a rendőrség elkezdett vizsgálódni az ügyben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.