Húsevő kábítószer jelent meg Nagy-Britanniában

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler -
bőr drog kannibál kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő dolgokat művel az ember testével a Krokodile nevű új kábítószer, amely már Nagy-Britanniában is megjelent.

A The Sun arról számolt be, megérkezett Nagy-Britanniába az a húsevő kábítószer, amely borzasztó sebeket okoz az ember bőrén. Krokodile-nak vagy kannibáldrognak is nevezik a szert, ami hallucinációhoz vezet, házilag készítik el és tízszer erősebb a hatása, mint a heroinnak.

A lap szerint Kolumbiában, Ukrajnában és Oroszországban már régen jelen van, most pedig Angliában is felbukkant.

A kép illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler

Állítólag egy kábítószer-birtoklás miatt letartóztatott nő képtelen volt megjelenni a bíróságon, a szer olyan súlyos károkat okozott a bőrén. A fogyasztók úgy néznek ki, mint a zombik, a bőr zöldes színűvé válik tőle és pikkelyszerű hegek alakulnak ki rajta – akárcsak a krokodiloknak. A világ egyik leghalálosabb kábítószeréről van szó, a test gyakorlatilag rohadni kezd tőle, és szörnyű szagot áraszt.

Változékonyabb, de továbbra is enyhe idő várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20181105-valtozekonyabb-de-tovabbra-is-enyhe-ido-varhato-a-heten.htmlA napsütés mellett többször várható eső, kissé mérséklődik a szokatlan meleg, de továbbra is többfelé lesznek 20 fok közeli értékek a héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.News--Tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést a Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20181104-tartos-suru-kod-miatt-adott-ki-figyelmeztetest-a-meteorologiai-szolgalat.htmlTartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Péniszétől is megszabadulna a férfi, aki korábban az orrát és füleit is levágatta (18+)http://www.life.hu/news/20181103-peniszetol-is-megszabadulna-a-ferfi-aki-korabban-az-orrat-es-fuleit-is-levagatta.htmlTervei szerint hamarosan a péniszétől is megszabadul az a kolumbiai férfi, aki úgy szeretne élni, mint egy élő csontváz. NewsOrigoÚjabb melegrekord dőlt meg: 15 fok volt hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181103-ujabb-melegrekord-dolt-meg-15-fok-volt-hajnalban-budapesten.htmlA fővárosi és az országos legmagasabb minimum-hőmérsékleti rekord is megdőlt szombatra virradóra - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Halálos autóbaleset történt Tatabányánhttp://www.life.hu/news/20181101-halalos-baleset-tortent-tatabanyan-csutortokon-hajnalban.htmlHalálos baleset történt csütörtök hajnalban Tatabányán - ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. NewsOrigoSímaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családjáthttp://www.life.hu/news/20181031-simaszkos-rablok-kinoztak-es-raboltak-ki-a-magyar-milliardos-csaladjat.htmlNyolcmillió forintnyi készpénzzel és ékszerrel távoztak a helyszínről a rablók, akik még 2017-ben rabolták ki az egyik magyar milliárdost és családját. Az egyik gyanúsítottat elfogták, tagadja a vádakat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.