Két lett férfi verekedett össze a Wizz Air London–Budapest járatán

Forrás: Youtube/Wizz Air -
vér Wizz Air verekedés rendőrség nyomozás Budapest London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véresre verte egymást két lett férfi a Wizz Air London–Budapest járatán. A stewardessek a kiképzésüknek megfelelően léptek közbe, a reptérről a két férfit a rendőrség vitte el. 

„Általában zenét hallgatok a repülőgépen, így nem tudom, hogy kezdődött a dolog, én már csak arra figyeltem fel és fordultam hátra, hogy két fiatal, feltehetően orosz férfi hangosan kiabál, majd az egyikük beveri a másik orrát. A férfi vérezni kezdett, végül már mindkét férfi tiszta véres volt. A stewardessek nagyon profin intézkedtek, próbálták nyugtatni, szétültetni őket, utóbbit sikertelenül” – írta az Indexnek egyik olvasójuk.

A légikísérők szakszerűen kezelték a helyzetet Forrás: Youtube/Wizz Air

Végül kiderült, hogy a két férfi lett származású volt. A vérző félnek tamponálták az orrát, amikor landoltak, rendőrök jelentek meg, akik elvezették a két férfit. A személyzetet pedig utasították, hogy hagyják érintetlenül a helyszínt. A portál megkereste a rendőrséget is, akik azt válaszolták, hogy a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

„Az RRI saját nyomozásán túl hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészség felé” – írták az Indexnek válaszukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.