Változékonyabb, de továbbra is enyhe idő várható a héten

időjárás változékony idő November ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napsütés mellett többször várható eső, kissé mérséklődik a szokatlan meleg, de továbbra is többfelé lesznek 20 fok közeli értékek a héten – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

Hétfőn és kedden inkább szűrt napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű. Ugyanakkor a szél napközben az ország középső részein megélénkül, néhol meg is erősödik. A leghidegebb órákban hétfőn 5–10, kedden 3–10 fok lesz.

Kedden is – az éjszaka képződő köd megszűnése után – napos idő várható többnyire kevés felhővel, de főként északkeleten, keleten helyenként csak lassan oszlik majd fel a köd. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 15–22, kedden 15–20 fok között alakul.

Szerdán és csütörtökön az éjszaka képződő köd megszűnése után napos idő várható többnyire kevés felhővel. Csapadék nem valószínű. Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 3–10, csütörtökökön 3–9 fok között várható. A nappali maximumok szerdán 14–19, csütörtökön 12–18 fok között alakulnak.

Pénteken reggel ködös idő valószínű, majd változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet 1–7, a maximumhőmérséklet 12–17 fok között valószínű.

Szombaton változó mennyiségű és vastagságú felhőzet alakul ki, főként reggel ködfoltokkal. Néhol északon jelentéktelen eső lehet. A délnyugati, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3–9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12–17 fok között lesz.

Vasárnap reggel is ködös idő valószínű, napközben vastagabb magasszintű felhőzet lesz felettünk, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban 2–7 fok lehet. Napközben 12–17 fokig melegszik a levegő – olvasható az OMSZ előrejelzésében.

MTV EMA: Exkluzív felvételek - betekintést nyert a Life.hu kamerája a kulisszák mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-mtv-ema-exkluziv-felvetelek-betekintest-nyert-a-lifehu-kameraja-a-kulisszak-moge.htmlNovember 4-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót Bilbaóban. A Life.hu riportere beleshetett a kulisszák mögé. Láthatjuk, hol tartózkodnak majd a világsztárok, és mivel töltik az idejüket színpadra lépés előtt. TV + SztárokValóVilág 9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-szakitas-es-cegalapitas-miatt-koltozik-be-a-luxusbortonbe-adri-video.htmlNovember 4-étől minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval. TV + Sztárok--ValóVilág 9: A legjobb barátjával, egy plüssnyuszival költözik a villába Reni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-legjobb-baratjaval-egy-pluss-nyuszival-koltozik-a-villaba-reni-video.htmlNovember 4-én indul útjának a ValóVilág 9. szériája. Reni is az első beköltözők között van. Ő a legjobb barátjával, egy plüssnyúllal együtt foglalja el a helyét. TV + SztárokOrigoValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával – A Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt az érzéseiről és a vágyairól. TV + SztárokOrigoÚjra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoBíró Ica a közösségi oldalán írta le: heteken belül kilakoltathatják őt és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-biro-ica-kozossegi-oldalan-irta-le-heteken-belul-kilakoltathatjak-ot-es-csaladjat.htmlAhogy azt a Life.hu is több ízben megírta, Bíró Ica 10 évvel ezelőtti svájcifrank-alapú hitele miatt hatalmas adósságot halmozott fel, mivel nem tudta fizetni a sokszorosára nőtt törlesztőrészletet. A helyzet kezd kilátástalanná válni. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.