Zebra és szamár szerelméből született egy hihetetlenül aranyos állat

Születés állat szamár szerelem zebra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zippy az angliai Somersetben látta meg a napvilágot egy zebra és egy szamár utódaként. Az állat hihetetlenül aranyos. 

Egy 25 hektáros farmot igazgat a 39 éves Kristine Turner. Itt született meg október 2-án Zippy. Zippy büszke édesanyja egy 6 éves zebra, Ziggy, édesapja pedig egy 4 éves szamár, Rag – írja a Daily Mail.

Kristine Turner régóta szerette volna, hogy zebrája utódot elljen, ám igencsak meglepődött, amikor egy éjszaka megszületett a félig szamár, félig zebra kinézetű kis állat. Mint mondta, mivel félig vadállat, nem lehet vele úgy bánni, mint egy szamárral, így igencsak nagy türelmet igényel, ám az egészsége teljesen rendben van.

Magyarországon is volt már hasonló esetre példa. Augusztusban ugyanis a Magyar Nemzeti Cirkuszban született egy félig zebra, félig szamár állat.

A népi hiedelem szerint fagyos karácsonyunk lehethttp://www.life.hu/news/20181105-a-nepi-hiedelem-szerint-fagyos-karacsonyunk-lehet.html„Ha Mártonkor a lúd jégen áll, karácsonykor sárban botorkál” – tartja a népi hiedelem. Németh Lajos most elárulta, szinte biztos, hogy nem lesz fagy a héten, így lehetséges, hogy karácsonykor már igen kemény lesz a tél. NewsOrigoElhunyt Bélik Jánosné, Magyarország legidősebb emberehttp://www.life.hu/news/20181105-elhunyt-belik-janosne-magyarorszag-legidosebb-embere.html111 évesen elhunyt Magyarország legidősebb embere, a Piliscsabán élő Bélik Jánosné, született Piláth Katalin. Az asszony még az Osztrák–Magyar Monarchiában látta meg a napvilágot 1907-ben. News--Húsevő kábítószer jelent meg Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20181105-husevo-kabitoszer-jelent-meg-nagy-britanniaban.htmlRémisztő dolgokat művel az ember testével a Krokodile nevű új kábítószer, amely már Nagy-Britanniában is megjelent. News--Új munkája van Eva Rezesovánakhttp://www.life.hu/news/20181105-uj-munkaja-van-eva-rezesovanak.htmlMáris munkát talált magának az augusztus végén szabadult Eva Rezesová: egy szusibárban dolgozik. News--Változékonyabb, de továbbra is enyhe idő várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20181105-valtozekonyabb-de-tovabbra-is-enyhe-ido-varhato-a-heten.htmlA napsütés mellett többször várható eső, kissé mérséklődik a szokatlan meleg, de továbbra is többfelé lesznek 20 fok közeli értékek a héten – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. News--Tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést a Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20181104-tartos-suru-kod-miatt-adott-ki-figyelmeztetest-a-meteorologiai-szolgalat.htmlTartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.