Egyre fiatalabbnak néz ki a 31 éves édesanya: olyan, mint Benjamin Button

bőr öregedés fiatalság kókuszolaj Benjamin Button különös élete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt évesen középkorú nőnek gondolták a most 31 éves Alice Dawsont, ám most elkérik a személyi igazolványát. Úgy tűnik, mintha visszafelé öregedne, akárcsak a Benjamin Button különös élete című film főhőse. 

Alice Dawson, 31 éves Colchesterben élő édesanya különös génekkel rendelkezik. Úgy tűnik, mintha visszafelé öregedne, akárcsak a Benjamin Button különös élete című film főszereplője, akit Brad Pitt alakított.

A The Sun cikke szerint 15 éves korában még középkorú nőnek nézték a tinédzser lányt, ma azonban gyakran elkérik a személyi igazolványát. „Nem akarják elhinni, amikor meglátják a születési dátumomat” – mondta az édesanya. Elárulta: szerencsére azzal még nem vádolták meg, hogy hamis az igazolványa.

„Egyetértek azzal, hogy a Benjamin Button rólam szó. Mintha visszafelé mennék az időben” – tette hozzá Alice Dawson.

Ám lehet, hogy nem csak a gének a felelősek a drasztikus változásért. Elárulta, mivel tartja fitten magát. Bőrét kókuszolajjal ápolja, rengeteg vizet iszik és kerüli a sült ételeket.

Nyomtalanul tűnt el egy 17 éves lány Bajárólhttp://www.life.hu/news/20181106-nyomtalanul-tunt-el-egy-17-eves-lany-bajarol.htmlPéntek óta nem találják a majsi tinédzsert, Erikát. Bajáról indult el busszal, és a legutolsó információ szerint egy idős pár autójába szállt be. NewsOrigoMogyoróvajjal kente be a péniszét egy férfi, megette a kutyájahttp://www.life.hu/news/20181106-mogyorovajjal-kente-be-a-peniszet-egy-ferfi-megette-a-kutyaja.htmlNem tudni pontosan, de azért sejthető, hogy miért kente be egy 22 éves skót férfi a péniszét mogyoróvajjal. Ám a könnyelmű cselekedetnek rossz vége lett. A kutyája leharapta a hímtagját, a vérveszteségbe pedig majdnem belehalt a férfi. News--5 testvérét vesztette el az I. világháborúban Wilfred Smith közlegényhttp://www.life.hu/news/20181106-5-testveret-vesztette-el-az-i-vilaghaboruban-wilfred-smith-kozlegeny.htmlWilfred Smith az I. világháborúban mind az öt fivérét elvesztette. Valószínűleg ő is meghalt volna, ha Mária királyné engedélyével nem szerel le. NewsOrigoVeronai buszbaleset: a sofőr a hivatalos idézés ellenére nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20181106-veronai-buszbaleset-a-sofor-a-hivatalos-idezes-ellenere-nem-jelent-meg-a-targyalason.htmlA tavaly januárban történt veronai buszbaleset ügye még nem zárult le, zajlik a per, amelyen a sofőr nem jelent meg. News--Egy olyan varjú tartja lázban az internetet, ami valójában nem is madárhttp://www.life.hu/news/20181106-egy-olyan-varju-tartja-lazban-az-internetet-ami-valojaban-nem-is-madar.htmlMár több mint 60 ezren osztották meg azt a fotót, amelyen első ránézésre egy varjú látszik. Ám ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy ez nem is egy madár, hanem... News--Idén még három szombati munkanap vár ránkhttp://www.life.hu/news/20181106-iden-meg-harom-szombati-munkanap-var-rank.htmlA hosszú hétvégék után érkeznek a szombati munkanapok: idén még három lesz belőlük. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.