Így kellene helyesen hámozni a banánt: videó

hámozás videó banán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hihetnénk, hogy a banán hámozása egyszerű, eddig mégis rosszul csináltuk: így kell helyesen. 

A banán nem véletlenül népszerű, hiszen kiváló energiaforrás, jót tesz a szívnek, a bélműködésnek és természetes örömforrás is. Annak ellenére azonban, hogy sokan fogyasztják rendszeresen ezt a remek gyümölcsöt, a legtöbben egész életükben rosszul hámozták meg. Íme, egy videó arról, hogyan is szabadíthatjuk meg helyesen a banánt a héjától.

Mogyoróvajjal kente be a péniszét egy férfi, megette a kutyájahttp://www.life.hu/news/20181106-mogyorovajjal-kente-be-a-peniszet-egy-ferfi-megette-a-kutyaja.htmlNem tudni pontosan, de azért sejthető, hogy miért kente be egy 22 éves skót férfi a péniszét mogyoróvajjal. Ám a könnyelmű cselekedetnek rossz vége lett. Kutyája leharapta a hímtagot, a vérveszteségbe pedig majdnem belehalt.News--Egy olyan varjú tartja lázban az internetet, ami valójában nem is madárhttp://www.life.hu/news/20181106-egy-olyan-varju-tartja-lazban-az-internetet-ami-valojaban-nem-is-madar.htmlMár több mint 60 ezren osztották meg azt a fotót, amelyen első ránézésre egy varjú látszik. Ám ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy ez nem is egy madár, hanem... News--Idén még három szombati munkanap vár ránkhttp://www.life.hu/news/20181106-iden-meg-harom-szombati-munkanap-var-rank.htmlA hosszú hétvégék után érkeznek a szombati munkanapok: idén még három lesz belőlük. NewsThinkstockZebra és szamár szerelméből született egy hihetetlenül aranyos állathttp://www.life.hu/news/20181105-zebra-mas-szamar-szerelmebol-szuletett-egy-hihetetlenul-aranyos-allat.htmlZippy az angliai Somersetben látta meg a napvilágot egy zebra és egy szamár utódaként. Az állat hihetetlenül aranyos. NewsOrigoA népi hiedelem szerint fagyos karácsonyunk lehethttp://www.life.hu/news/20181105-a-nepi-hiedelem-szerint-fagyos-karacsonyunk-lehet.html„Ha Mártonkor a lúd jégen áll, karácsonykor sárban botorkál” – tartja a népi hiedelem. Németh Lajos most elárulta, szinte biztos, hogy nem lesz fagy a héten, így lehetséges, hogy karácsonykor már igen kemény lesz a tél. NewsOrigoHúsevő kábítószer jelent meg Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20181105-husevo-kabitoszer-jelent-meg-nagy-britanniaban.htmlRémisztő dolgokat művel az ember testével a Krokodile nevű új kábítószer, amely már Nagy-Britanniában is megjelent. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.