Riasztást adott ki kedd reggelre az Országos Meteorológiai Szolgálat a köd miatt

időjárás OMSZ köd ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrű köddel indul a hajnal és a reggel, de később azért jó idő lesz ma is.

Sűrű, nehezen oszló köddel indul a kedd reggel bizonyos területeken - írja az Időkép. Később azonban megint napos, száraz idő lesz, helyenként felerősödhet a délkeleti szél. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a tartós köd miatt Békés, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére.

A szerda reggel is nagy ködre számíthatnak azok, akik korán indulnak útnak. Mindenki körültekintően vezessen!

Sztárban Sztár: Torres Dani számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-sztarba-sztar-torres-dani-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadának negyedik élő adásában Torres Dani esett ki, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + SztárokOrigoTodd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181105-todd-latourette-bejelentette-nincs-haborus-serules-maganak-vagta-le-a-karjat.htmlA világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. TV + SztárokOrigoÍme, a ValóVilág történetének legkülönösebb szerelmespárjai: Kismocsoktól VV Krisztiánig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-ime-a-valovilag-tortenetenek-legkulonosebb-szerelmesparjai-kismocsoktol-vv-krisztianig.htmlElkezdődött a ValóVilág kilencedik szériája, és az már most borítékolható, hogy nem maradunk botrányok és szerelmespárok, ezzel együtt pedig intim jelenetek nélkül. Az előző évadokban szinte kivétel nélkül alakultak ki gyengéd érzelmek, az intim kapcsolatok pedig egyre nyíltabbá és gátlástalanabbá váltak. Míg Nóri és Leslie szerelme nem jutott tovább a csóknál, addig VV Mici és Krisztián már nem is takargatták magukat. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-deutsch-anita-visszater-a-kepernyore-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csataja-cimu-musorban.htmlA Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. TV + Sztárok--Gyerekkori fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20181105-gyermekkori-fotot-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera egy gyerekkori fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoPumped Gabo melegpornós társa költözött be a ValóVilág villájába? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-pumped-gabo-melegpornos-tarsa-koltozott-be-a-valovilag-villajaba.htmlEgy napja sincs, hogy az első játékosok birtokba vették a ValóVilág villáját, egyikükről máris mocskos titkok derültek ki: VV Krisztián állítólag Pumped Gabóval melegpornózott. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.