Furcsa jelenség: lilára változott az égbolt

Forrás: Youtube/ X-ray22 -
lila ég jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában egyre több helyen figyelik meg a különös jelenséget: lilára változik az égbolt. 

Egyre több videó árasztja el a közösségi oldalakat a különös jelenségről, amely izgalomban tartja az internet népét: lilára változott égboltot filmeznek. Az amerikai Ohióban is filmre vették a bizarr színű eget, és minél több videó kerül fel, annál nyugtalanabbá válnak az emberek, mert nem tudják, mi is történik pontosan.

Lilára változott az égbolt Forrás: Youtube/ X-ray22

Egyes találgatások szerint valami természetfeletti erő miatt vált lilává az égbolt, míg a racionálisabb emberek a hurrikánok által felkavart porral magyarázzák a jelenséget.

Tömegbaleset történt az M0-s autópályán Szigetszentmiklós közelébenhttp://www.life.hu/news/20181107-tomegbaleset-tortent-az-m0as-autopalyan-szigetszentmiklos-kozeleben.htmlSzerda hajnalban történt egy tömegbaleset az M0-s szigetszentmiklósi részén, hatalmas torlódásokra lehet számítani. News--Prezentációt akart vetíteni diákjainak egy tanár, pornó lett belőle: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181106-prezentaciot-akart-vetiteni-diakjainak-egy-tanar-porno-lett-belole-video-18.htmlEgy véletlen folytán pornót vetített a diákjainak egy tanár. Gyorsan kikapcsolta a videót, ám a jelenetet biztosan nem felejtik el egy darabig a tanulók. NewsOrigoKét hónappal a temetése után ment haza családjához egy férfihttp://www.life.hu/news/20181106-ket-hettel-a-temetese-utan-ment-haza-csaladjahoz-egy-ferfi.htmlElhamvasztotta, majd eltemette családja a kazahsztáni Aigali Supugalievet. A férfi azonban két hónnapal később besétált az ajtón. Családja nem tudta, hova tegye a dolgot. News--Akár idegenek is alkothatták a tárgyat, ami nemrégiben a Naprendszeren haladt át http://www.life.hu/news/20181106-akar-idegenek-is-alkothattak-a-nemregiben-a-naprendszeren-athaladott-targyat.htmlKülönös objektum haladt át a Naprendszeren nagyjából egy évvel ezelőtt. Eredetét illetően több teória is napvilágot látott. A tudósok szerint idegen kéz is alkothatta. News--Így kellene helyesen hámozni a banánt: videóhttp://www.life.hu/news/20181106-igy-kellene-helyesen-hamozni-a-banant.htmlAzt hihetnénk, hogy a banán hámozása egyszerű, eddig mégis rosszul csináltuk: így kell helyesen. NewsOrigoNyomtalanul tűnt el egy 17 éves lány Bajárólhttp://www.life.hu/news/20181106-nyomtalanul-tunt-el-egy-17-eves-lany-bajarol.htmlPéntek óta nem találják a majsi tinédzsert, Erikát. Bajáról indult el busszal, és a legutolsó információ szerint egy idős pár autójába szállt be. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.